Комп'ютер ASUS V221ICGK-BA013D (90PT01U1-M01850) - AT035105 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер ASUS V221ICGK-BA013D (90PT01U1-M01850) - AT035105 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер ASUS V221ICGK-BA013D (90PT01U1-M01850)

Комп'ютер ASUS V221ICGK-BA013D (90PT01U1-M01850) - AT035105

Код товару: AT035105
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти GeForce 930MX, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Операційна система Endless OS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Тип ПК Мультимедийные
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce 930MX
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер SonicMaster Premium
Многоканальный звук 2
Додатково Kensington lock slot
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 65 Вт
Колір золотисто-черный
Диагональ экрана 21.5
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 4.7
Опис

Придбати Комп'ютер ASUS V221ICGK-BA013D (90PT01U1-M01850) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витончений комп'ютер з оптимізованою аудіосистемою
Vivo AiO V221 – це найтонша модель в лінійці моноблочних комп'ютерів Vivo AiO. Вона буде особливо хороша для мультимедійних додатків, оскільки включає в себе високоякісну вбудовану аудіосистему, яка видає потужний звук з мінімальним рівнем спотворень.

Неймовірно тонкий корпус
Володіючи бічними гранями товщиною всього 7.2 мм, моноблочний комп'ютер Vivo AiO V221 є самою тонкою моделлю в лінійці Vivo AiO. Його корпус, представлений в стильному білому і класичному чорному варіантах, стане прекрасним доповненням до будь-якого інтер'єру.

Продумана ергономіка
При створенні образу моноблочного комп'ютера Vivo AiO V221 дизайнери і інженери ASUS намагалися мінімізувати кількість відволікаючих деталей, але при цьому зробити його максимально зручним у використанні. Витончена і міцна підставка, виконана з цільної алюмінієвої заготовки, дозволяє легко встановити комфортний кут нахилу екрана.

Яскраві і соковиті кольори
Vivo AiO V221 оснащується 21.5-дюймовим дисплеєм формату Full-HD (1920х1080 пікселів), який видає деталізовану картинку з насиченими кольорами. Цьому сприяють ексклюзивні технології Splendid і Tru2Life Video, оптимізують зображення в залежності від використовуваних додатків.

Сучасний процесор Intel
В апаратну конфігурацію Vivo AiO V221 входить процесор Intel, який має на 30% більшу продуктивність в порівнянні з попереднім поколінням. Таким чином, цей моноблочний комп'ютер прекрасно підходить для повсякденних задач, від перегляду сайтів та відео до роботи з електронною поштою.

Неймовірний звук
Моноблочний комп'ютер Vivo AiO V221 наділений високоякісною вбудованою акустичною системою. Включені до її складу фронтальні динаміки використовують хвилеводи, акустичні камери збільшеного обсягу та інтелектуальні підсилювачі, щоб забезпечити більш потужний звук при мінімальному рівні спотворень. Вражаючі баси і широкий динамічний діапазон приємно здивують усіх любителів хорошого звуку.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані