Блок живлення Vinga 500W (VPS-500P) - AT035133 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення Vinga 500W (VPS-500P) - AT035133 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блок живлення Vinga 500W (VPS-500P)

Блок живлення Vinga 500W (VPS-500P) - AT035133

Код товару: AT035133
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 2, Модульне підключення кабелів не має, Тип БЖ для комп'ютерів, Модуль PFC активний, Кількість роз'ємів SATA 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Потужність 500Вт
Сертификация 80 PLUS 80 PLUS
Стандарт БП ATX
Диаметр вентиляторов 1x120 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC активный
Количество разъемов SATA 4
Подключение материнской платы 20+4 pin
Подключение видеокарты 2x6+2 pin
Количество разъемов Peripheral 4
Тип охлаждения активное
Захист від OVP (защита от превышения напряжения), SCP (защита от короткого замыкания), OCP (защита от перегрузки по току на каждом канале)
Подключение процессора 4+4 pin
OutputСurrent +3,3V 14A
OutputCurrent +12V1 40А
OutputСurrent -12V 0.3А
Опис

Придбати Блок живлення Vinga 500W (VPS-500P) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення Vinga 500W (VPS-500P) зручно встановлювати в персональні комп'ютери, в яких планується використовувати відносно велику кількість деталей. Саме тому в моделі передбачено 9 роз'ємів декількох типів (FDD, Peripheral, SATA), а також окремо - 2 входи для відводу додаткового потоку енергії на відеокарти.

Безпека внутрішніх вузлів вироби навіть в режимі інтенсивної роботи забезпечують технології OVP, OCP які захищають БЖ від перевищення допустимого напруги, перевантажень на будь-якому окремо взятому каналі. Також прилад оснащений SCP-захистом, моментально припиняє подачу живлення в разі виникнення коротких замикань. Крім того, внутрішні вузли пристрою безперервно охолоджуються вбудованим вентилятором з розмахом лопастей 12 см. Він виводить з блоку нагріте повітря через спеціальні вентиляційні отвори в корпусі. Таким чином, якщо ви використовуєте дану модель, ймовірність виникнення пожеж в системному блоці вашого ПК зводиться до мінімуму, навіть якщо напруга у використовуваній вами електромережі буде вкрай нестабільним протягом тривалого часу.

Vinga 500W (VPS-500P) має сертифікат енергоефективності 80 PLUS. В ході лабораторних випробувань уповноважений міжнародний орган встановив, що ця модель при роботі втрачає не більше 20% енергії. Завдяки цьому модель не тільки економить ваші кошти, а й менш інтенсивно нагрівається при роботі.


Verification and Testing Report


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані