Чохол до планшета Nomi Slim PU case C10103 Black - AT035160 - купити Чохли до планшетів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до планшета Nomi Slim PU case C10103 Black - AT035160 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Чохол до планшета Nomi Slim PU case C10103 Black

Чохол до планшета Nomi Slim PU case C10103 Black - AT035160

Код товару: AT035160
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ 10.1, Сумісність з брендом Nomi, Тип обкладинка, Спосіб кріплення рамка-тримач, Матеріал штучна шкіра, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диагональ 10
Сумісність з брендом Nomi
Спосіб кріплення тримач-рамка
Тип обложка
Колір Чорний
Варіант підставкии передбачено
Матеріал искусственная кожа
Сумісність з моделями Nomi C10103
Виробник Nomi
Опис

Придбати Чохол до планшета Nomi Slim PU case C10103 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Представляємо вам Nomi Slim PU case! Даний чохол має унікальну структуру, створену з розрахунком на більшість сучасних моделей. Стильний і елегантний, він надійно захищає пристрій від падінь, ударів, подряпин і пилу. Зовні чохол Nomi Slim PU case покритий зносостійкою ПУ-шкірою, схожою по структурі до справжньої шкіри, а всередині оббитий м'якою мікрофіброю для захисту корпусу планшета, дисплея і очищення його від відбитків пальців. В чохлі Nomi Slim PU case є необхідні вирізи для доступу до всіх технічних отворів і роз'ємів. Дана лінійка чохлів представлена в широкій колірній гамі, так що ви зможете підібрати саме той варіант, який ідеально вам підходить!


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані