Мобільний телефон Samsung SM-N950F (Galaxy Note 8 64GB) Orchid Gray (SM-N950FZVDSEK) - AT035238 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Samsung SM-N950F (Galaxy Note 8 64GB) Orchid Gray (SM-N950FZVDSEK) - AT035238 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Samsung SM-N950F (Galaxy Note 8 64GB) Orchid Gray (SM-N950FZVDSEK)
Мобільний телефон Samsung SM-N950F (Galaxy Note 8 64GB) Orchid Gray (SM-N950FZVDSEK)

Мобільний телефон Samsung SM-N950F (Galaxy Note 8 64GB) Orchid Gray (SM-N950FZVDSEK) - AT035238

Код товару: AT035238
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ екрану 6.3", Оперативна пам'ять 6 Gb, Ємність акумулятора 3300 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Роздільна здатність екрану 1440 x 2960, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Оперативная память 6 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 4G, 3G, 2G
Беспроводные подключения Bluetooth, Wi-Fi, NFC
Кількість SIM-карт 2 SIM
Основная камера 12 + 12 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Grey
Кількість ядер 8
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS, Galileo
Частота процесора 2.3 GHz
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800 Вт, 900 Вт, 850
Процесор Exynos 8895
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, Секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB 3.1 (Type-C), audio 3.5 мм
Особливості 3D Touch, IP68 certified, S Pen stylus, Corning Gorilla Glass 5, Samsung Pay, Always-on display
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гіроскоп, Барометр, SpO2, Iris scanner, heart rate, G-Sensor
Матеріал корпусу Металл, скло
Размеры (мм) 162.5 x 74.8 x 8.6 mm
Вага 195 г
Роздільна здатність 2960x1440
Опис

Придбати Мобільний телефон Samsung SM-N950F (Galaxy Note 8 64GB) Orchid Gray (SM-N950FZVDSEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Samsung Galaxy Note 8 - джерело нових можливостей
Насолоджуйтеся абсолютно новими можливостями для спілкування, роботи, творчості та розваг. Galaxy Note 8 став вінцем серії, яка знаменує нову еру безмежного дизайну, реалістичних вражень і бездоганної роботи. 6.3-дюймовий Quad HD-екран відкриває нові горизонти, залишаючись зручним в обігу завдяки зігнутим граням і співвідношенням сторін 18.5:9. Перо S Pen нового покоління надає ще більше свободи для самовираження. Подвійна камера бездоганної якості, 10-нм процесор для блискавичного запуску і стабільної роботи будь-яких додатків, захист від води й пилу за стандартом IP68. Samsung Galaxy Note 8 – абсолютна досконалість, що ви не захочете випускати з рук.

Чудове зображення на великому дисплеї
Новий флагман Samsung отримав 6.3-дюймовий дисплей, що підтримує Quad HD-роздільність і міняє ваші особисті критерії якості. Завдяки безмежному екрану у вас буде ще більше простору для комфортної роботи і розкриття творчого потенціалу. Співвідношення сторін 18.5:9 бездоганно підходить для режиму багатозадачності, а завдяки унікальній функції App Pairing ви можете миттєво запускати відразу дві необхідні додатки. У горизонтальному положенні робоча область екрану збільшується на 14%, що дозволяє повністю зануритися в динамічні ігри або насолодитися захоплюючими фільмами.

S Pen. Спілкуйтеся по-новому
Перед вами відкриється абсолютно інший світ спілкування з друзями, а будь-які межі у творчості просто зникнуть завдяки вдосконаленому S Pen. Створюйте анімацію з фото і відео, підписуйте знімки від руки і діліться ними з друзями в соціальних мережах і месенджерах. У режимі «Виділити і Зберегти» можна за лічені секунди зробити GIF-анімацію з відео, улюбленого серіалу або фільму, щоб передати те, що не скажеш словами.

Електронне перо для будь-яких завдань
Завдяки фірмовому інструменту Samsung Notes ви легко впораєтеся з творчими і робочими завданнями будь-якої складності. Робіть нотатки під час читання, малюйте на полях, збільшуйте великі зображення і карти, переводите іноземний текст і валюти – S Pen створений для цього. Щоб не упустити ні одну геніальну ідею і важлива подія, можна робити замітки навіть на заблокованому екрані. Перо підтримує 4096 ступенів натискання і відрізняється мінімальною товщиною 0,7 мм – користуватися S Pen так само просто, як і звичайною ручкою.

Ваші професійні фотографії
Galaxy Note 8 оснащений подвійною камерою, забезпечує деталізовані і насичені фотографії в будь-яких умовах освітлення. Обидва сенсора володіють оптичною стабілізацією зображення, що компенсує ефект змазування і тремтіння камери. Функція «Живий фокус» дозволяє робити професійні знімки і налаштовувати розмиття фону як в реальному часі, так і після зйомки. Робіть два кадру одночасно – ви збережете не тільки вибраний ракурс, але і більш широку картинку. Завдяки фірмовій технології Dual Pixel і светосильной оптикою фотографії, зроблені вночі, будуть виглядати так само яскраво і виразно.

Максимальна швидкість
Бездоганну роботу сучасних ігор і миттєве перемикання між завданнями забезпечує новий 10-нм процесор і 6 Гб ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. В парі з підтримкою API Vulkan враження від динамічних баталій перевершить будь-які очікування. Комфортну роботу, перегляд потокового відео без будь-яких затримок і швидку передачу даних до 1 Гб/сек мережі забезпечують модулі LTE і Wi-Fi останнього покоління.

Повна свобода дій
Ваші розваги, творчість і робота безпосередньо пов'язані зі смартфоном. Galaxy Note 8 створений для максимальної зручності в кожному з сценаріїв використання. Розширюйте пам'ять з допомогою microSD до 256 Гб для зберігання фотознімків, музики, фільмів і важливих додатків. Завдяки наявності двох слотів для SIM-карт у вас є можливість розділити особистий і робочий простір. Позбавляйтеся від проводів, використовуючи додаткову бездротову зарядку.

Надійний захист і швидке розблокування
Новий Galaxy Note 8 має пило - та вологозахист за стандартом IP68 – йому не страшні ні бризки, ні пил, ні занурення у воду до 1.5 метрів. Ви можете сміливо фотографувати дітей в басейні, знімати веселу пінну вечірку або відповідати на важливе повідомлення прямо під дощем – смартфон не знає перешкод. Швидку і зручну розблокування забезпечує система сканерів і фірмових технологій Samsung. Ви можете використовувати сканер райдужки ока, відбиток пальця, систему розпізнавання особи, малюнок або пароль для максимальної зручності. Завдяки функції Knox ваші особисті дані надійно захищені від злому.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані