Велосипед Discovery 26" CANYON 2018 AM2 14G DD рама-19" St черно-оранжевый (OPS-DIS-26-136) - AT035366 - купити Велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Велосипед Discovery 26" CANYON 2018 AM2 14G DD рама-19" St черно-оранжевый (OPS-DIS-26-136) - AT035366 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Велосипед Discovery 26" CANYON 2018 AM2 14G DD рама-19" St черно-оранжевый (OPS-DIS-26-136)

Велосипед Discovery 26" CANYON 2018 AM2 14G DD рама-19" St черно-оранжевый (OPS-DIS-26-136) - AT035366

Код товару: AT035366
Немає в наявності
Короткий опис:
Категорія підлітковий, Діаметр коліс 26", Розміри рами 19", Тип гальм ободові, Призначення гірський, Тип підвіски двопідвіс,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Discovery
Диаметр колес 26
Размеры рамы 19
Тип подвески двухподвес
Тип тормозов ободные
Количество скоростей 18
Вилка стальная
Тормоза V-brake
Колір черный, оранжевый
Задний переключатель Sypo, индексный
Передний переключатель Sypo, не индексный
Манетки (ручки переключения) Sypo, грипшифты
Втулка передняя сталь, 14G 36H
Втулка задняя сталь, 14G 36H
Обода двойные, алюминий
Покрышки 26 х 2.1
Седло Discovery 265x150mm
Подседельный штырь стальной
Призначення горный
Педали пластиковые
Кассета 6-скоростная, индексная
Рама стальной
Спицы стальные
Руль стальной
Вынос руля стальной
Система сталь 24-34-42T
Категория подростковый
Опис

Придбати Велосипед Discovery 26" CANYON 2018 AM2 14G DD рама-19" St черно-оранжевый (OPS-DIS-26-136) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Велосипед Discovery 26' CANYON 2018 AM2 14G DD рама-19'
Та ж легкість і універсальність всюдихода-двопідвесу на 26-му колесі, що і в класичній моделі Canyon, але з дисковими гальмами. Завдяки їм велосипед отримує прохідність у всіх сенсах: як у просторі, так і в часі, адже дискові гальма відмінно справляються з роботою навіть в сльоту і зимові морози. Рама Canyon досить висока, 19 дюймів, такий розмір підійде тим, чий зріст становить від 165 до 178 см. Тому, хоча ідея двопідвісу підходить і хлопцям і дівчатам, саме цей велосипед швидше чоловічий, ніж жіночий. Модель обладнана перемикачами бренду Sypo на 18 швидкостей, захисними крилами і зручним кермом.

Велосипеди Discovery - новинка на українському ринку, представлена в 2014 році на виставці Євро Байк. Це відкриття для початківців велолюбителів: низька ціна, сучасні комплектуючі, зручна посадка, гарний накат і яскравий дизайн – завоювали безліч шанувальників і високі оцінки професіоналів.

Купити велосипед Discovery - це знайти недорогий, але надійний транспорт для прогулянок за місто по паркових і лісових стежках, а також поїздок по місту на невеликі відстані. При виборі враховуйте свій стиль їзди: спортивний, екстремальний, швидкий, розмірений. В залежності від цього параметра буде відрізнятися конструкція рами і комплектація. Не дивлячись на те, що бренд Discovery Україна представила зовсім недавно, велосипеди даної колекції встигли отримати багато позитивних відгуків. Кожна модель перед надходженням у продаж проходить жорстке тестування і відповідає всім встановленим вимогам до якості і безпеки.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані