Материнська плата MSI B350 KRAIT GAMING - AT035643 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата MSI B350 KRAIT GAMING - AT035643 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Материнська плата MSI B350 KRAIT GAMING

Материнська плата MSI B350 KRAIT GAMING - AT035643

Код товару: AT035643
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета AMD B350, Сокет Socket AM4, Зовнішні порти 1 x HDMI, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 х USB 3.1 type C, 2 x USB 2.0, 5 x USB 3.1, 1 x RJ-45 LAN, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 3 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, MSI
Модель чіпсета AMD B350
Сокет AM4
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x DVI-D, 1 x PS/2, 1 х USB 3.1 type C, 5 x USB 3.1
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 1 x PCI-Eх 3.0 x16, 3 x PCI-Eх 2.0 x1
Призначення геймерська
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon
Частота, МГц 1866, 2133, 2667 (O.C.), 2933 (O.C.)
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
4-пиновый для вентилятора, шт. 4
Прочие коннекторы 1 x RGB LED connector,, 1 x Serial port connector, 1 x TPM module connector, 1 х Clear CMOS джампер, 2 x System panel connectors
Охлаждение VRM пассивное (радиатор)
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата MSI B350 KRAIT GAMING Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ДОДАЙТЕ СТИЛЮ ВАШОМУ ІГРОВОГО ПК
Налаштуйте будь-яку колірну схему за допомогою RGB Mystic Light Sync. Щоб повністю відповідати стилю вашої системи вибирайте будь-який колір з палітри за допомогою вашого смартфона або програми для ПК MSI Gaming App. Втомилися від одного і того ж кольору? Повністю змінити зовнішній вигляд комп'ютера за 1 секунду!

ОПТИМАЛЬНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ ПІД ЧАС ГРИ
Охолодження комп'ютера є суттєво важливим, коли мова йде про стабільності і високої продуктивності. Для цього ми встановили на платі достатню кількість роз'ємів для підключення керованих вентиляторів. Тепер ви можете повністю контролювати охолодження вашої системи.

ДАЄ ВАМ ПЕРЕВАГУ В ГРІ
Перевірте свої своїх суперників по грі за рахунок унікальних інструментів MSI GAMING. Розумне "залізо" і програмне забезпечення дозволить вам залишатися на крок попереду ваших суперників.

БУДЬ ПЕРШИМ НА ПОЛІ БОЮ
Материнська плата MSI GAMING підтримує всі найновіші стандарти для дискових накопичувачів. Це дозволяє підключати будь-які високошвидкісні пристрої зберігання даних, додаючи переваг для ігор. Швидше запускайте гри і завантажуйте рівні і отримуйте справжнє перевагу перед своїми ворогами.

ПОРИНЬТЕ У СВІТ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ
Самі передові технології і розробки MSI дозволили добитися абсолютно іншого рівня продуктивності в додатках віртуальної реальності. Об'єднуючи зусилля з найвідомішими VR брендами, а також використовуючи унікальні технології власної розробки, MSI дарує геймерам і всім любителям VR нові відчуття, де невідомі віртуальні світи по-справжньому оживають.

ЗВУК, З ЯКИМ ВИ ПОВНІСТЮ ЗАНУРИТЕСЯ В ГРУ
Відчуйте по-справжньому приголомшливий звук в іграх. Завдяки технології MSI Audio Boost та високоякісним компонентам ми гарантуємо високу якість звуку. Насолоджуйтеся захоплюючим дух звуком в іграх.

ДОМІНУЙ В ІГРАХ ЗАВДЯКИ МІНІМАЛЬНИМ ЗАТРИМОК
Приготуйтеся розгромити ворогів на полі бою разом з MSI GAMING LAN. Використання компонентів найвищої якості дозволило позбутися від лагів і добитися кращих результатів в онлайн комп'ютерних іграх.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПАМ'ЯТІ
Материнські плати MSI мають спеціальний функціонал, що дозволяє додати вашої оперативної пам'яті ще більше швидкості і стабільності.

ГЛИБОКІ МОЖЛИВОСТІ НАЛАШТУВАННЯ
Грунтуючись на досвіді багаторічної історії створення найбільш продуктивних материнських плат, оснащених розумним функціоналом, ми гарантуємо вам кращу продуктивність в самих екстремальних умовах. Величезна кількість настройок і інструментів у вашому розпорядженні задовольнить самого вимогливого користувача.

ПІДВИЩІТЬ ПРОДУКТИВНІСТЬ USB ПРИСТРОЇВ
Копіювання улюблених ігор і фільмів через USB швидко як ніколи. MSI пропонує велику кількість опцій для підключення і прискорення ваших USB 3.1 пристроїв, забезпечуючи блискавичні швидкості передачі даних до 5Гб/с!

ДОДАТКИ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВАМ ВИГРАТИ
За роки створення зручних програм для збільшення продуктивності комп'ютерної системи, ми раді запропонувати вам самі важливі утиліти. Використовуйте дані інструменти, щоб отримати максимум з вашої материнської плати і домагайтеся перемог в комп'ютерних іграх.

ЗРОБЛЕНО НА ЯКІСНИХ КОМПОНЕНТАХ
Використання тільки високоякісних компонентів поряд з найостаннішими технологіями забезпечує кращий ігровий і професійний досвід. Суворий контроль якості та тестування в самих екстремальних умовах гарантує високу надійність і продуктивність.

ГЕЙМЕРСЬКИЙ BIOS
Будьте впевнені, наш BIOS має найостанніші опції для налаштувань, а також простий інтерфейс управління. Широкі можливості для налаштування дозволяють точно встановити параметри системи і отримати максимальну продуктивність під час гри.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані