Материнська плата MSI X370 GAMING PLUS - AT035645 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата MSI X370 GAMING PLUS - AT035645 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата MSI X370 GAMING PLUS

Материнська плата MSI X370 GAMING PLUS - AT035645

Код товару: AT035645
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета AMD X370, Сокет Socket AM4, Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 4 x USB 3.1 Gen1 Type-A, 2 x USB 2.0, 1 x RJ-45 LAN, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC), Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 3 x PCI-Eх 2.0 x1, 3 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, MSI
Модель чіпсета AMD X370
Сокет AM4
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x DVI-D, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC), 4 x USB 3.1 Gen1 Type-A
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 3 x PCI-Eх 2.0 x1, 3 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення геймерська
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon
Частота, МГц 1866, 2133, 2667 (O.C.), 2933 (O.C.)
Максимальна роздільна здатність 2560 x 1600
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
4-пиновый для вентилятора, шт. 4
Прочие коннекторы 1 x RGB LED connector,, 1 x Serial port connector, 1 x TPM module connector, 1 х Clear CMOS джампер
Охлаждение VRM пассивное (радиатор)
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата MSI X370 GAMING PLUS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Чорна плата з покриттям з карбону
Полімер з армованого вуглецевого волокна активно використовується при конструюванні гоночних автомобілів, де важлива кожна секунда на колі. Крім своєї міцності і футуристичного вигляду, вуглецеве волокно також має дуже малу вагу, що сприяє високій швидкості, яка так важлива для нових рекордів. Материнські плати MSI GAMING розроблені спеціально для ігор і демонструють вражаючу продуктивність. Плати серії CARBON поєднують в собі приголомшливий зовнішній вигляд зі складною схемотехнікою, що не тільки дозволить вашому комп'ютеру виділитися дизайном, але і продуктивністю.

Розширення можливостей Mystic Light
Розроблено спеціально для тих, хто прагне створити свій неповторний стиль ігрового комп'ютера. Завдяки коннектору MSI Mystic Light *, стає можливим управляти зовнішньою підсвіткою без додаткового контролера. Просто підключайте RGB світлодіодні стрічки на 12 В спеціальному конектора Mystic Light Extension і керуйте підсвічуванням по своєму смаку. Розширюйте підсвічування Mystic Light на весь ігровий корпус і навіть вашу кімнату.

Звук студійної рівня з Audio Boost
З Audio Boost 3, в поєднанні з програмним забезпеченням Nahimic Sound Technology, забезпечують найвищу якість звуку завдяки використанню найкращих аудіо компонентів. Насолоджуйтеся кристально чистим звуком і музикою з 8-канальним HD аудіо або через студійні навушники з високим опором.

Nahimic Audio Enhancer 2
Програмне забезпечення Nahimic — це технологія, яка дозволяє добитися поліпшення якості звуку і голосу для ігрового комп'ютера. Насолоджуйтеся якістю віртуального звуку 7.1 через звичайні стерео навушники або колонки!

Компаньйон, який допоможе вам вивчити ігрове поле
Саундтрекер має візуальну індикацію, що забезпечує кращу локалізацію найбільш гучних звуків під час гри. Новачок в комп'ютерних іграх? Саундрекер буде найкращим провідником у незнайомому оточенні.

Game Boost
Разгоните вашу систему миттєво і отримаєте приріст FPS за допомогою натискання всього однієї кнопки Game Boost! Також легко вмикайте XMP, використовуючи відповідну кнопку Click BIOS.

Орячие клавіші Gaming Hotkey
Гарячі клавіші Gaming, дозволяють більш ефективно використовувати клавіатуру. Просто призначайте функції або макроси для будь-якої клавіші і запускайте ваші улюблені ігри, завантажуйте профілі розгону або виконуйте оверклокінг в реальному часі за допомогою натиснення однієї кнопки. Можливості безмежні!

Повна свобода, максимальна простота
Легко програмуйте часто використовувані команди, виконання яких буде здійснюватися шляхом натискання однієї клавіші на клавіатурі. Ви вільні вибирати для цього будь-яку клавішу.

MSI USB 3.1 Gen2
Копіювання ваших улюблених ігор і фільмів через USB тепер відбувається як ніколи швидко. USB 3.1 Gen2 дозволяє передавати дані зі швидкістю до 10 Гб/с! Отримаєте всі переваги USB 3.1 Gen2 в поєднанні з більш зручним роз'ємом Type-C. Реверсивні коннектор дозволяє з легкістю підключати USB пристрої.

Розкрийте весь потенціал вашого ssd разом з M. 2
M. 2 не вимагає ні кабелів живлення не сигнальних кабелів. Роз'єм M. 2 — це роз'єм для підключення HDD/SSD наступного покоління.

MSI Steel Armor
Стурбовані не пошкодити слот PCI-Express вашої важкої відеокартою? Steel Armor має більшу кількість точок пайки на друкованій платі, що збільшує міцність і захищає сигнали PCI-Express від електромагнітних перешкод. Це в свою чергу дозволяє досягти більшої стабільності в іграх і при розгоні GPU.

MSI Click BIOS 5
MSI Click BIOS 5 — це найсучасніший UEFI BIOS, оптимізований для роботи з Windows 10. Він не тільки реагує швидше на ваші дії і працює значно плавніше, ще він має поліпшену підтримку миші.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані