ПЗ для сервера Microsoft Windows Svr Essentials 2016 64Bit English DVD 1-2CPU (G3S-01045) - AT035657 - купити Операційні системи в Києві й Україні, доступні ціни на ПЗ для сервера Microsoft Windows Svr Essentials 2016 64Bit English DVD 1-2CPU (G3S-01045) - AT035657 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

ПЗ для сервера Microsoft Windows Svr Essentials 2016 64Bit English DVD 1-2CPU (G3S-01045)

ПЗ для сервера Microsoft Windows Svr Essentials 2016 64Bit English DVD 1-2CPU (G3S-01045) - AT035657

Код товару: AT035657
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип продукту Microsoft Windows Server 2016 Essentials, Призначення комерційна організація, Тип ліцензії на сервер, Мова інтерфейсу англійська, Носій DVD,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип продукта Microsoft Windows Server 2016 Essentials
Призначення коммерческая организация
Тип лицензии на сервер
Язык интерфейса английский
Носитель DVD
Виробник Microsoft
Опис

Придбати ПЗ для сервера Microsoft Windows Svr Essentials 2016 64Bit English DVD 1-2CPU (G3S-01045) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Програмна продукція

Microsoft Windows Svr Essentials 2016 64Bit English DVD 1-2CPU (G3S-01045)



Тип поставки: Фізична
Модель ліцензування: Сервер (обмеження до 25 користувачів)
Тип ліцензії: Ліцензія на 1 фізичний або віртуальний сервер
Тип продукту: Повна ОЕМ-ліцензія для збирачів ПК (OEM, OEI)
Мовна версія інтерфейсу продукту:

English


Термін дії ліцензії: безстроково

Windows Server Essentials — гнучке, доступне за ціною, просте у використанні серверне рішення, створене для малих підприємств, на яких є до 25 користувачів та 50 пристроїв. Будучи ідеальним першим сервером, Windows Server Essentials також може використовуватися в якості основного сервера в багатосерверному середовищі для малих підприємств. Windows Server 2016 Essentials надає широкий діапазон нових поліпшених функцій і можливостей для Windows Server Essentials, що дозволяє малому бізнесу працювати більш ефективно.

Можливості та переваги Windows Server 2016 Essentials:

  • Завдяки практично миттєвій міграції в хмару створюйте і розгортайте ваші програми, канали обслуговування і рішення своїх серверів.
  • Єдині послуги і інтерфейс, отримані завдяки службам Microsoft Azure, а також використання існуючих інвестицій в Windows Server System Center.
  • Більше варіантів розгортання.
  • Можливість захисту даних і безпечний віддалений доступ в компаніях малого і середнього бізнесу.
  • Засоби оптимізації групової роботи для невеликих компаній.
  • Спрощена інтеграція та адміністрування хмарними сервісами забезпечують швидке розгортання і конфігурування сервера як у фізичному, так і у віртуальному середовищі, а також у середовищі Microsoft Azure.
  • У разі апаратного збою можливість повного відновлення з резервних копій клієнтських комп'ютерів і сервери.
  • Збереження даних організації локально, централізовано у єдиному місці, щоб всі користувачі мережі мали до них зручний доступ, а адміністратор міг простіше застосовувати обмеження доступу до даних.
  • Дискові простори забезпечують розширення ресурсів для зберігання даних у міру росту компанії, надаючи кращу доступність даних і економічність рішення.
  • Зберігати папки і файли компанії або обмінюватися ними необхідно в серверних папках. Завдяки чому забезпечується: захист від повного збою сервера за рахунок консолідованих даних в єдиному місцезнаходженні, доступ всім мережевим користувачам, і використання Резервного копіювання Azure та системи архівації Windows Server.
  • Об'єднання всіх клієнтських комп'ютерів в єдину мережу, завдяки чому забезпечується просте управління всіма клієнтськими ПК в мережі з панелі моніторингу Windows Server Essentials.
  • Мережеві користувачі за допомогою архівів журналу файлів можуть відновлювати актуальні версії документів і файлів, навіть не звертаючись за допомогою до адміністратора.
  • OEM-версія програмного забезпечення призначена ТІЛЬКИ для збирачів/виробників персональних комп'ютерів і серверів.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані