Бойлер Tesy GCV 504716D C21 TS2R - AT036049 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Tesy GCV 504716D C21 TS2R - AT036049 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Бойлер Tesy GCV 504716D C21 TS2R

Бойлер Tesy GCV 504716D C21 TS2R - AT036049

Код товару: AT036049
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм 50 л, Форма бойлера циліндрична, Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), Матеріал внутрішнього бака сталь зі склокерамічним покриттям, Кількість ТЕНів два незалежних, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Tesy
Об`єм 50 л
Форма бойлера циліндрична
Тип ТЭНа "сухой" (отделен от воды герметичной трубкой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов два независимых
Тип управления механічна
Потужність 1600 Вт
Материал внутреннего бака сталь со стеклокерамическим покрытием
Висота 590 мм
Ширина 470 мм
Режимы нагревания ускоренный нагрев, обычный нагрев
Температура нагрева 70 °С
Время нагрева 1.36 ч (до 65°С)
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), захист від перегріву, захист від замерзання
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером термостат, стрелочный индикатор уровня нагрева, индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IP 24
Давление 8 бар
Гидравлическое подключение 1/2
Глибина 496 мм
Вага 18.74 кг
Опис

Придбати Бойлер Tesy GCV 504716D C21 TS2R Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер Tesy GCV 504716D C21 TS2R відомого болгарського виробника кліматичної техніки Tesy на 50 літрів. Має циліндричну форму, нагрів води в якому здійснюється "сухим" керамічним Теном.
На корпусі бойлера Tesy GCV 504716D C21 TS2R розмiщення та регулятор нагріву води для вибору режиму роботи. Антибактеріальне внутрішнє покриття бака захищає від утворення колоній бактерій, а склокерамічне покриття надійно захищає від появи іржі. Приєднувальні патрубки виконані з харчової нержавіючої сталі. Також передбачена система безпеки: зворотний клапан, запобіжник і дублюючий термостат.

Екологічна ізоляція високої щільності: Високоефективна термоізоляція з екструдованого поліуретану високої щільності, гарантує мінімальні теплові втрати і економічну роботу пристрою.
Скло-керамічне покриття: Бойлери TESY виробляються за допомогою супер сучасних технологій для нанесення скло-керамічного покриття всередині резервуара. Скло-керамічне покриття забезпечує надійний захист від корозії і високу гігієну води. Скло-керамічне покриття гарантує довге життя і безпроблемну експлуатацію Вашого водонагрівача.

Магнієвий анодний протектор: Великий анодний протектор з 3-річною проектної життям експлуатації і з можливістю демонтажу і подальшої заміни. Фланець: фланець, що забезпечує можливість легкої очищення резервуару води від накипу і зручний доступ до електричної групі бойлера.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані