Клавіатура Razer Ornata (RZ03-02042300-R3R1) - AT036113 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Razer Ornata (RZ03-02042300-R3R1) - AT036113 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Клавіатура Razer Ornata (RZ03-02042300-R3R1)

Клавіатура Razer Ornata (RZ03-02042300-R3R1) - AT036113

Код товару: AT036113
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна/механічна, Особливості підставка для рук, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная/механическая
Особливості подставка для рук
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Виробник Razer
Опис

Придбати Клавіатура Razer Ornata (RZ03-02042300-R3R1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

В ігровій клавіатуры Razer Ornata використовуються нові механічно-мембранні перемикачі Razer Меха-Membrane, які поєднують кращі властивості клавіатури з перемикачами на гумових мембранах і механічних перемикачів, забезпечуючи неперевершену роботу клавіатури. Традиційні клавіатури з перемикачами на гумових мембранах володіють м'яким натисканням, яке, однак, не дозволяє досягти високої точності через відчуття м'якості і недостатнього регулювання точності спрацювання. З іншого боку, механічні перемикачі забезпечують швидке спрацьовування клавіш з чіткою тактильною відповіддю, але викликають втому під час гри.

Результатом багаторічних досліджень і розробок є революційна патентна заявка на механічно-мембранні перемикачі Razer Меха-Membrane, які об'єднує кращі властивості обох технологій: тихе м'яке натискання з чітким тактильним клацанням з середньою висотою клавіш, що дозволяє вашим пальцям летіти по клавіатурі і гарантує, що кожна команда виконується миттєво.

Механічно-мембранні перемикачі Razer Меха-Membrane
Розроблені з нуля, механічно-мембранні перемикачі Razer Меха-Membrane об'єднують тихе м'яке натискання перемикачів на гумових мембранах і чітке тактильне клацання механічних перемикачів для швидкого спрацьовування при кожному натисканні клавіш.

Середня висота клавіш – для прискореного спрацювання
Razer Ornata використовує індивідуально розроблений ковпачок клавіші, спеціально зменшений, щоб скоротити час, необхідний для спрацювання, дозволяючи вашим пальцям швидко рухатися, не пропускаючи ні одного удару.

Клавіші з індивідуальним підсвічуванням і світловими ефектами
Нова клавіатура Razer Ornata оснащена клавішами з індивідуально програмованими динамічними ефектами підсвічування, які можна налаштовувати за допомогою Razer Synapse.

Ергономічна підставка для запястя – для комфорту в грі
Спеціально розроблена для Razer Ornata ергономічна підставка для зап'ястя завжди забезпечує комфорт навіть у найбільш напружених ігрових марафонах.

Одночасне натискання 10 клавіш в ігровому режимі
Не промахнутися повз однієї клавіші — легко. Повз десяти — теж не проблема. Вбудована система подавлення фантомних натисків Razer Ornata дозволяє віддавати до десяти команд одночасно — і всі вони будуть виконані в точності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані