Бойлер NOVA TEC Direct Dry 80 (NT-DD 80) - AT036418 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер NOVA TEC Direct Dry 80 (NT-DD 80) - AT036418 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Бойлер NOVA TEC Direct Dry 80 (NT-DD 80)

Бойлер NOVA TEC Direct Dry 80 (NT-DD 80) - AT036418

Код товару: AT036418
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм 80 л, Форма бойлера циліндрична, Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів два незалежних, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NOVA TEC
Об`єм 80 л
Форма бойлера циліндрична
Тип ТЭНа "сухой" (отделен от воды герметичной трубкой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов два независимых
Тип управления механічна
Потужність 1600 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 761 мм
Ширина 461 мм
Режимы нагревания экономичный нагрев, обычный нагрев
Температура нагрева 77 °С
Время нагрева 3.15 ч (до 65°С)
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), магнієвий анод, захист від перегріву
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером термостат, стрелочный индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IP 24
Давление 0.6 МПа
Гидравлическое подключение 1/2
Глибина 461 мм
Вага 21
Электропитание 220В/50Гц
Опис

Придбати Бойлер NOVA TEC Direct Dry 80 (NT-DD 80) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер NOVA TEC Direct Dry 80 (NT-DD 80)
Місткий і компактний водонагрівач NOVA TEC Direct Dry 80 можна використовувати як в домашніх умовах, так і в інших місцях, де може знадобитися гаряча вода - кафе, бар, база відпочинку, їдальня, салон краси, дача або котедж. Бак виготовлений зі сталі, покриття бака - емаль. Колір самого водонагрівача - білий, нейтральний колір, який підійде під будь-які варіації ремонту у ванній або туалеті, де б не був встановлений бойлер. Ця модель встановлюється вертикально, тип - настінний.

Особливості бойлера NOVA TEC Direct Dry (NT-DD 80): винесений регулятор нагріву води. Внутрішній бак водонагрівача покритий титановою емаллю "мокрим" способом. Високі показники поліуретанової теплоізоляції, що різко знижує витрату дорожчої електроенергії. Два "Сухих" Тена забезпечують значно більшу площу нагріву, ніж класичних погружной нагрівальний елемент, що дозволяє нагрівати воду більш плавно і рівномірно, а відкладення накипу на Тене різко знижується.

Економія електроенергії при використанні такого водонагрівача досягається за рахунок можливості включення тільки одного з ТЕНів і точності регулювання температури води. Європейські комплектуючі. Верхня кришка водонагрівача виконана з сучасних матеріалів, що надає баку легкість, витонченість і здатність добре вписуватися в інтер'єр.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані