Зарядний пристрій для акумуляторів Fenix Li-ion 1slot 18650, 26650 (ARE-X1) - AT036503 - купити Акумулятори та зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій для акумуляторів Fenix Li-ion 1slot 18650, 26650 (ARE-X1) - AT036503 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Зарядний пристрій для акумуляторів Fenix Li-ion 1slot 18650, 26650 (ARE-X1)

Зарядний пристрій для акумуляторів Fenix Li-ion 1slot 18650, 26650 (ARE-X1) - AT036503

Код товару: AT036503
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Типорозмір акумуляторів 26650, 18650, Електрохімічна система акумуляторів Li-ion, Функції зарядка USB пристроїв, Кількість акумуляторів в комплекті без акумуляторів, Живлення micro USB, Індикація зарядки світлодіоди,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fenix
Типоразмер аккумуляторов 26650, 18650
Функції зарядка USB устройств
Электрохимическая система аккумуляторов Li-Ion
Живлення micro USB
Индикация зарядки светодиоды
Количество аккумуляторов в комплекте без аккумуляторов
Вага 42 г
Опис

Придбати Зарядний пристрій для акумуляторів Fenix Li-ion 1slot 18650, 26650 (ARE-X1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Модель Fenix ARE-X1 орієнтована на тих людей, для яких важлива мобільність. Це зарядний пристрій максимально легке за рахунок того, що в ньому всього один слот для акумуляторів. Зате воно сумісне з літій-іонними елементами живлення відразу двох стандартів: 18650 і 26650. Щоб акумулятори довше зберігали свою початкову ємність, зарядний пристрій оснащений всіма сучасними захисними механізмами. Зокрема, виробники передбачили захист від їх надмірного заряду і від перерозряду. Крім того, акумулятори захищені від переполюсовки, а саме зарядний пристрій — від виникає в результаті недотримання полярності короткого замикання.

Відстежувати, які саме функції активні в даний момент, допомагає індикатор зі світлодіодним підсвічуванням. Коли він світиться червоним, триває процес зарядки акумулятора. Перемикання індикатора на зелене світло говорить про те, що акумулятор повністю заряджений. Якщо використовувати Fenix ARE-X1 в якості power bank, індикатор буде блимати червоним кольором і згасне, коли зарядка буде закінчена. Щоб скористатися функцією power bank, зарядний пристрій з акумуляторами слід підключити до приладу, який ви хочете зарядити, за допомогою кабелю з роз'ємом USB.

Загальна вага зарядного пристрою з електрокабелем, який входить до нього в комплект, становить 42 р. При цьому габарити пристрою зі слотом для акумулятора складають 104 х 32 х 32 мм. Тому Fenix ARE-X1 легко поміститься в будь-який багаж.

Особливості:
один слот для акумулятора;
відповідні формати — 18650, 26650;
зарядка через кабель micro-USB;
можлива робота в режимі powerbank;
вбудований індикатор;
вага зарядного пристрою — 42 г;
габарити Fenix ARE-X1 - 104 х 32 х 32 мм;
кілька захисних механізмів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані