Мобільний телефон Motorola Moto G5 (XT1676) 16Gb Gold (PA610071UA) - AT037065 - купити Ненужное в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Motorola Moto G5 (XT1676) 16Gb Gold (PA610071UA) - AT037065 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Motorola Moto G5 (XT1676) 16Gb Gold (PA610071UA)

Мобільний телефон Motorola Moto G5 (XT1676) 16Gb Gold (PA610071UA) - AT037065

Код товару: AT037065
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.0", Оперативна пам'ять 2 Gb, Ємність акумулятора 2800 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Gold
Особливості защищенное стекло от царапин
Вага 145 г
Виробник Motorola
Процесор Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430
Операційна система Android 7.0
Інтерфейси і підключення audio 3.5 мм, micro USB
Беспроводные подключения Bluetooth, Wi-Fi
Оперативная память 2 ГБ
Форм-фактор моноблок
Емкость аккумулятора 2800 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Motorola Moto G5 (XT1676) 16Gb Gold (PA610071UA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Високотехнологічна алмазне гравірування
Новий смартфон Moto G5 захищений високотехнологічним алюмінієвим покриттям, яке пройшло алмазну гравіювання і дробоструминну обробку для отримання ідеальної поверхні.

Акумулятор і швидка зарядка
Заряд на цілий день роботи.
Завдяки акумулятору ємністю 2800 мА*год, якого вистачає на цілий день автономної роботи, ти можеш не турбуватися про підзарядку з раннього ранку до пізнього вечора.

Швидкісна підзарядка
Смартфон Moto G5 сумісний із зарядним пристроєм 10 Вт для швидкої зарядки, яке забезпечує години автономної роботи всього за кілька хвилин підзарядки акумулятора.

Технологія, яка змінює уявлення про можливості камер мобільних пристроїв
Не прогав момент
Ти будеш пишатися знятими фотографіями. Фазовий автофокус забезпечує швидке фокусування для більш чітких зображень. Він вбудований у 13 Мп камеру смартфона Moto G5.

Відмінні селфи
Перемкнися на фронтальну камеру 5 Мп з ширококутним об'єктивом, щоб на знімку помістилися всі твої друзі. Удосконалюй свої селфи завдяки ручним і автоматичним налаштуванням режиму поліпшення якості фотографій.

Просто знімай
Для фотографів-аматорів і професіоналів камера смартфона Moto G5 володіє різними режимами зйомки (Best Shot, «професійний» та ін), що дозволяють з легкістю робити чудові знімки. Додай індивідуальні штрихи фотографій за допомогою програми Google Photos.

Багата комплектація
Грай
Завдяки швидкому восьмиядерному процесор 1.4 ГГц, широким графічним можливостям і підтримці 4G LTE смартфон Moto G5 дозволяє грати, дивитися відео та слухати музику де завгодно.  Запуск додатків і відтворення відео якісно і без затримок. Перегляд через Інтернет або прослуховування музики з високою швидкістю.

Життя в стандарті HD
Справжній ефект присутності, коли ти дивишся фотографії, відео або грати в ігри. Смартфон Moto G5 оснащений дисплеєм Full HD діагоналлю 5 дюймів, що забезпечує яскраве і дивно чітке зображення. Він повністю виправдає твої очікування щодо пристроїв преміум-класу.

Візьми телефон на пляж
Пролита рідина, бризки і невеликий дощ більше не будуть перешкодою. Смартфон Moto G5 повністю захищений водовідштовхувальним покриттям.

Додатка Moto
Дій. Moto піде за тобою.
Додатка Moto являють собою набір унікальних корисних програм, які роблять твій телефон ще простіше і зрозуміліше.

Ніяких додаткових зусиль, щоб завжди залишатися в курсі подій.
Ти можеш швидко переглядати повідомлення та відомості про оновлення, навіть не знімаючи блокування телефону. Просто злегка зачепи телефону, щоб побачити оновлення, а потім відразу відкрий додаток для відповіді або відклади дію на потім.

Moto Actions
Завдяки підтримці жестів Moto Actions управління телефоном стає ще простіше. Поверни пристрій у руці, щоб запустити камеру, або двічі струсни телефон, щоб активувати ліхтарик, — ти можеш використовувати свої улюблені можливості, не торкаючись жодної кнопки.

Голосовий пошук Google
Використовуй голосовий пошук Google. Просто скажи: «OK, Google», а потім озвуч прохання, щоб знайти найближче кафе, відправити текстове повідомлення або знайти дорогу.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані