Порт-реплікатор HP ZBook 200W TB3 Dock (P5Q61AA) - AT037068 - купити Док станції, порт реплікаторы в Києві й Україні, доступні ціни на Порт-реплікатор HP ZBook 200W TB3 Dock (P5Q61AA) - AT037068 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Порт-реплікатор HP ZBook 200W TB3 Dock (P5Q61AA)

Порт-реплікатор HP ZBook 200W TB3 Dock (P5Q61AA) - AT037068

Код товару: AT037068
Немає в наявності
Короткий опис:
Сумісність HP,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність Hewlett-Packard
Виробник Hewlett-Packard
Опис

Придбати Порт-реплікатор HP ZBook 200W TB3 Dock (P5Q61AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

В даний час величезна кількість людей розглядають ноутбуки в якості основного комп'ютера, так як дана техніка має доступноу вартість.
Крім того, вони володіють такими перевагами, як мобільність і компактність.
Але лептопи мають і свої недоліки, їх основною проблемою прийнято вважати незручне використання зовнішньої клавіатури, монітора і миші.
Ефективно усунути її допоможуть док-станції.
Док-станція являє собою стаціонарну конструкцію, оснащену різними роз'ємами для електронних пристроїв.
Порт-реплікатор або док-станція, розроблена для ноутбуків, призначена для зручності і розширення можливостей підключення додаткових пристроїв до ноутбуків.

ПДок-станція HP ZBook з Thunderbolt 3 допоможе ефективно організувати робоче місце, позбутися від усього зайвого і підвищити продуктивність.
Один-єдиний кабель між док-станцією і ноутбуком HP ZBook забезпечує підключення до пристроїв, зовнішніх моніторів, мереж і зарядку системи.

Для роботи вам потрібно багато пристроїв? Не біда! Завдяки інтерфейсу Thunderbolt™ 3, чотирьох роз'ємів USB 3.0, RJ-45, VGA, комбінованого гнізда аудіо і двох додаткових роз'ємів DisplayPort ви легко можете підключити до 10 пристроїв одночасно.

Заряджайте ноутбук HP ZBook після напруженого робочого дня швидше завдяки потужній зарядній станції, що подає живлення HP ZBook прямо по кабелю Thunderbolt™.

Док-станція неймовірно проста у використанні і не займає багато місця, завдяки чому її можна брати з собою куди завгодно.
Вона легко вміщується в портфель і забезпечує можливість зарядки, підключення додаткових пристроїв і дротового зв'язку за допомогою одного кабелю.

Цей стильний і ефективний пристрій прикрасить ваш офіс.
 , Якщо ж вам не вистачає робочого простору, його можна просто прибрати.
А головне — у вас під ногами більше не будуть плутатися кабелі.

Робота в багатозадачному режимі ще ніколи не була такою простою: док-станція з надшвидкісним з'єднанням дозволяє використовувати два монітора Ultra HD або 4K, забезпечуючи точну передачу кольору і чіткість зображення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані