Комп'ютер Apple A1419 iMac 27" Retina 5K (MNEA2UA/A) - AT037082 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A1419 iMac 27" Retina 5K (MNEA2UA/A) - AT037082 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Apple A1419 iMac 27" Retina 5K (MNEA2UA/A)

Комп'ютер Apple A1419 iMac 27" Retina 5K (MNEA2UA/A) - AT037082

Код товару: AT037082
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти Radeon Pro 575, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Тип ПК Мультимедийные
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Radeon Pro 575
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів Fusion Drive
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Тип пам'яті DDR 4
Матеріал корпусу алюминий
Колір Сірий
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність 5120 x 2880
Вес, кг 9.4
Опис

Придбати Комп'ютер Apple A1419 iMac 27" Retina 5K (MNEA2UA/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Екран з діагоналлю 27 дюймів
27-дюймовий екран займає практично всю передню частину корпусу - від краю до краю. А коли ви бачите тільки екран, ніщо не відволікає вас від того, що відбувається на ньому. Фільми, телепередачі, веб-сайти, фотографії - на широкому екрані iMac зі співвідношенням сторін 16: 9 все виглядає приголомшливо.

Дисплей Retina - 14.7 мільйона проявів точності
Кожен міліметр дисплея Retina розроблений відповідно до найжорсткішими стандартами якості. 14.7 мільйона пікселів гарантують неймовірну чіткість. А екран товщиною 1.4 мм, створений з урахуванням особливостей людського ока, забезпечує абсолютно природні відчуття. Така увага до деталей дозволило Apple створити новий 27-дюймовий iMac з дисплеєм Retina 5K. Він володіє розширеною гамою відтінків і чудовою передачею кольору.

Світлодіодна підсвітка
Коли у вас більше пікселів, для отримання максимально якісної картинки необхідно подавати на них більше світла. Ось чому в новому iMac використовується яскрава, ефективна світлодіодне підсвічування. А оскільки її конструкція не займає багато місця, корпус iMac залишається тонким - навіть з високопродуктивними компонентами всередині.

Технології швидше думки
Процесор Intel Core 6-го покоління в 27-дюймової моделі iMac. Важко уявити швидкість вище. До тих пір, поки Turbo Boost 2.0 не змінить вашу думку в ході роботи з такими вимогливими додатками, як Logic Pro і Final Cut Pro. Ви неодмінно відчуєте різницю в швидкості і продуктивності.

Швидкість Wi Fi до трьох разів вище
Завдяки застосуванню трехпотоковой технології 802.11ac комп'ютер iMac досягає небувалих для настільної системи швидкостей Wi Fi. Просто підключіть його до базової станції 802.11ac, наприклад AirPort Extreme або AirPort Time Capsule, і швидкість передачі даних може вирости до 1.3 Гбіт / с. Це втричі перевершує показники попереднього стандарту 802.11n. Крім того, удвічі зросла пропускна здатність каналів: по каналах шириною 80 МГц дані проходять в більшому обсязі і набагато швидше, ніж раніше.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані