Планшет Archos 101b Oxygen 32Gb (503211) - AT037357 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Archos 101b Oxygen 32Gb (503211) - AT037357 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет Archos 101b Oxygen 32Gb (503211)

Планшет Archos 101b Oxygen 32Gb (503211) - AT037357

Код товару: AT037357
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип Продуктивні, Планшети на Android, Роздільна здатність 1920 х 1200, Вбудована пам'ять 32 ГБ, Операційна система Android 6.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Archos
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип Производительные, Планшеты на Android
Роздільна здатність WUXGA (1920x1200)
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система Android
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8163
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Grey
Частота процесора 1.3 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x miniHDMI, 1 x microUSB
Навігаційна система A-GPS, GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Максимальний об'єм карт пам'яті 64 ГБ
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково OTG, G-Sensor
Час автономної роботи до (годин) 9
Колір передньої панелі Чорний
Тип батареї Li-Ion
Емкость аккумулятора 7000 mAh
Опис

Придбати Планшет Archos 101b Oxygen 32Gb (503211) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Французька компанія Archos представила свій новий планшетний комп'ютер Archos 101 Oxygen. Це великий планшет для роботи з документами, перегляду поштових клієнтів, інтернет-серфінгу, фільмів та ігрових продуктів. Але, розробники планшета вирішили наділити його деякими унікальними елементами, що дозволяють виділитися на тлі десятків подібних пристроїв у цій же категорії ціни.

ARCHOS 101b Oxygen - ідеальний мультимедіа-планшет. Завдяки 10,1-дюймовому екрану з роздільною здатністю Full HD, ви отримаєте справжнє задоволення від перегляду фільмів і серіалів. Відео стає дійсно живим!

Потужний процесор
Потужний 4-ядерний процесор в ARCHOS 101b Oxygen дозволить працювати з будь-якими додатками максимально комфортно, не жертвуючи продуктивністю або часом роботи батареї.

Android 6.0 Marshmallow
Працюючий на платформі Android 6.0 Marshmallow ARCHOS 101b Oxygen отримав оновлений інтерфейс користувача, який став ще більш зручним і інтуїтивним. Marshmallow також надає нові функції, такі як Google Now on Tap і багато інших.

Дизайн
Цей планшет відображає в дизайні новітні тренди в світі електроніки. Він оптимально підходить для щоденного використання і відрізняється елегантним зовнішнім виглядом, що підкреслює алюмінієвий корпус.

Камери
Куди б ви не відправилися, обидві камери ARCHOS 101b Oxygen допоможуть зберегти пам'ятні моменти і бути поруч з коханими. Не важливо, чи знімаєте ви на ходу, фотографуєте пейзажі у відпустці або просто хочете бути на відео-зв'язку з друзями і сім'єю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані