Материнська плата MSI H110M PRO-VH PLUS - AT037903 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата MSI H110M PRO-VH PLUS - AT037903 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата MSI H110M PRO-VH PLUS

Материнська плата MSI H110M PRO-VH PLUS - AT037903

Код товару: AT037903
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel H110, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 2 x USB 3.1 Gen1, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x HDMI, 1 x VGA Port, 3 x Audio, Форм-фактор Micro-ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 2 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, MSI
Модель чіпсета Intel H110
Сокет LGA1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 3 x Audio, 2 x USB 3.1 Gen1, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x HDMI, 1 x VGA Port
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 2 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
Підтримка RAID no RAID
Вид для компьютера
Процессорная совместимость 6-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Частота, МГц 2133
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0, 1 x USB 3.1
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 4 пиновый ATX 12В
Прочие коннекторы 1 х Clear CMOS джампер, 1 x TPM module connector, 1 x Serial port connector, 1 x Front Panel connector, 1 x Front panel audio co
Тип поставки BOX
Ширина, мм 173
Высота, мм 226
Опис

Придбати Материнська плата MSI H110M PRO-VH PLUS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Материнські плати Pro Series підійдуть для будь-якого ПК.
Якість, гідна довіри, висока продуктивність і інтелектуальні рішення для бізнесу – це ключові риси даних материнських плат.

MSI представляє технологію DDR4 Boost з оптимізованим розведенням доріжок плати і повністю ізольованими електричними ланцюгами пам'яті.

Нове покоління UEFI BIOS повністю перебудовано і включає широкий спектр функцій, улюблених збирачами систем.
Від функції M-Flash для простого оновлення BIOS до просунутого захисту даних і системної безпеки, CLICK BIOS надає вам інструменти для повного захисту і оптимізації системи.

Спрощення графічної складової UEFI оболонки дозволяє йому працювати швидше, реагувати швидше і швидше застосовувати нові налаштування.

Гігабітний мережний контролер на материнських платах MSI Professional забезпечує швидке, надійне та безпечне мережеве підключення.

MSI M-Cloud – зручний і безпечний спосіб зберігати свої файли в хмарі.
Налаштування M-Cloud максимально спрощуються за допомогою інтуїтивно зрозумілого і зручного інтерфейсу.

Надійність
- Дроселі Dark Choke. Ідеальна стабільність і поліпшена енергоефективність навіть в екстремальних умовах.
- Твердотілі конденсатори — Solid Cap. Твердотілі конденсатори з алюмінієвим серцевиною стали ключовим компонентом при розробці топових плат. Більш низький еквівалентний послідовний опір (ESR) і термін служби більше 10 років.
- Захист від вологості. Зниження на 10% поглинання вологи з повітря допомагає запобігти електрохімічній корозії доріжок плати. 
- Захист від високих температур. Всі найбільш важливі компоненти пройшли спеціалізовані тести, що відповідають стандартам військової прийомки і гарантують стабільну роботу в самих жорстких умовах.
- Захист електричних ланцюгів. Високоякісні матеріали, багатошарова друкована плата і екранування дозволило створити кращий захист електричних ланцюгів в наших материнських платах серії GAMING.
- Захист від електростатичних розрядів. Кожен порт вводу/виводу має захист від електростатичних розрядів.
- Захист від електромагнітних випромінювань. Всі материнські плати MSI відповідають жорстким вимогам Федеральної Комісії зі Зв'язку США (FCC) і таким чином, генерують мінімальний рівень електромагнітних перешкод.

MSI EZ Debug LED — це легкий у використанні діагностичний інструмент, що складається з трьох світлодіодних індикаторів, що вказують на роботу процесора, пам'яті і відеокарти кожен раз при старті системи.

Вбудований в материнську плату захист по струму запобігає виникненню високих струмів і коротких замикань в колах живлення процесору, що призводять до його пошкодження та виходу з ладу інших компонентів.

Посилені слоти PCI Express мають більшу кількість точок пайки і мають велику жорсткість.

Функція Total Fan Control надає повний контроль над усіма вентиляторами, підключеними до материнської плати, використовуючи революційний і простий у використанні інтерфейс.
 - Повний контроль над вентиляторами з 4-pin підключенням
 - Моніторинг температури і швидкості обертів вентиляторів в реальному часі
 - Інтуїтивний, простий в роботі дизайн
 - Встановлені профілі
 - Лог швидкості обертання, вольтажу і температури

Насолодіться прекрасною сумісністю і безпроблемною роботою з Microsoft Windows 8 / 8.1 або Windows 10 на материнських платах MSI PRO Series.

З Audio Boost ви отримуєте чудову якість звуку завдяки використанню самих якісних аудіо-компонентів.
Насолоджуйтеся кристально чистим звуком, від якого захоплює дух, через 6-канальне аудіо або навушники з високим рівнем опору.

Із зручно розташованими пін-коннектором USB 3.1 Gen 1 на материнських платах MSI, ви можете вивести прямо на передню панель свого корпусу до 2-х портів USB 3.1 Gen 1.

Для роботи з професійними моніторами, телевізорами, мультимедійними проекторами та іншими пристроями на даній материнській платі від MSI присутні роз'єми DVI і VGA.

Використовуйте всі переваги плати, підключивши зовнішні пристрої до оптимізованим портів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані