Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE) - AT038065 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE) - AT038065 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE)
Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE)
Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE)
Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE)
Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE)

Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE) - AT038065

Код товару: AT038065
Немає в наявності
Короткий опис:

Технологія сенсора PixArt 3310, Кількість кнопок 6, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 3200 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kingston
Технологія сенсору PixArt 3310
Количество кнопок 6
Тип Геймерские, провідне
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 3200 dpi
Тип сенсора оптический
Призначення для компьютера, для ноутбука
Кнопки боковые
Количество колес прокрутки 1
Тип скролла 1кнопка-скролл
Длина шнура 1.8 м
Особливості Динамический коэффициент трения: 0,21 μ, Статический коэффициент трения: 0,16 μ
Розміри 127.54 х 41.91х 71.07
Вага 95 г
Колір Чорний
Опис

Придбати Мишка HyperX Pulsefire FPS USB Black (HX-MC001A/EE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Геймери — як професійні, так і ентузіасти — знають, що точність і надійність миші цілком можуть означати різницю між перемогою і поразкою. Спеціально для шанувальників ігор жанру FPS (First-Person Shooter — шутер від першої особи), яким потрібен максимально точний і надійний маніпулятор, розроблена ігрова миша HyperX Pulsfire FPS.

За точність позиціонування нової миші відповідає оптичний датчик PixArt 3310, а максимальна надійність, мінімальний час спрацьовування забезпечені застосуванням перемикачів Omron з ресурсом 20 мільйонів натискань.

Розроблена інженерами HyperX за участю професійних геймерів, перша миша в портфоліо HyperX вже встигла виграти престижну премію 2017 RED DOT AWARD за якість розробки та виконання.

Ергономічний дизайн миші Pulsefire FPS передбачає хват як долонею, так і «кігтем» правої руки, маса всього в 95 грам з оптимальним її розподілом за обсягом маніпулятора не сковує швидких рухів, а запобігають вислизання бічні накладки дозволяють надійно тримати мишу в руці у самому гарячому бою.

Так як більшість геймерів грають при вирішенні оптичного датчика від 400 до 3200 dpi (точок на дюйм), миша Pulsefire FPS забезпечена чотирма пресетами (400, 800, 1600 і 3200 dpi), перемикаються безпосередньо в процесі гри виділеною кнопкою. У маніпуляторі застосовані перемикачі Omron, крім своєї довговічності завоювали заслужену популярність серед геймерів за чіткий тактильний відгук при кожному натисканні.

Завершують конструкцію миші гнучкий і не обмежує руху кабель в тканинній оплітці і збільшені накладки ковзання знизу, що полегшують рух миші по ігрової поверхні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані