Материнська плата ASUS STRIX X370-F GAMING - AT038119 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASUS STRIX X370-F GAMING - AT038119 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Материнська плата ASUS STRIX X370-F GAMING

Материнська плата ASUS STRIX X370-F GAMING - AT038119

Код товару: AT038119
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета AMD X370, Сокет Socket AM4, Зовнішні порти 6 x USB 3.1 Gen1, 2 x USB 2.0, 1 x RJ-45 LAN, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 1 x optical SPDIF out, 5 x Audio jack(s), 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 2 x PCIe 3.0/2.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, ASUS
Модель чіпсета AMD X370
Сокет AM4
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x DisplayPort, 1 x optical SPDIF out,, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 2 x PCIe 3.0/2.0 x16
Призначення геймерська
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2 Socket 3, 8 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon
Частота, МГц 2133
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер ROG SupremeFX
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I211-AT
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый EATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
Прочие коннекторы 1 x USB 3.1 front panel c, 1 x W_PUMP+ connector (1 x 4 -pin), 1 х Clear CMOS джампер, 2 x RGB Header, 3 x Chassis Fan connector
Охлаждение VRM пассивное (радиатор)
Поддержка SLI/CrossFire 2-Way NVIDIA SLI, 3-Way AMD CrossFireX
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата ASUS STRIX X370-F GAMING Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Освітлювальні прилади
Створіть свої власні світлодіодні світлові ефекти за допомогою інтуїтивно зрозумілого програмного забезпечення Aura. Намалюйте приголомшливе багатобарвне сяйво у вашій збірці з допомогою потужних RGB світлодіодів, вбудованих в ROG Strix X370-F Gaming, або прикріпіть окремі смуги RGB, використовуючи два вбудованих 4-контактних роз'єми. Ви можете використовувати обидва пристрої одночасно і насолоджуватися ідеальної синхронізацією освітлення. Запалюйте ауру і насолоджуйтеся творчою свободою дев'яти різних тем освітлення.

ASUS Aura Sync
Технологія ASUS Aura Sync RGB LED робить ROG Strix X370-F грою в концентратор для ваших цілей освітлення - так легко синхронізувати неймовірні світлові ефекти між сумісними компонентами, включаючи світлодіодні смуги RGB, графічні карти, клавіатури і навіть миші! Змініть світлодіоди в унісон або використовуйте динамічні режими для плавного освітлення ефектів освітлення на всіх синхронізованих пристроях.

SupremeFX
Звукова технологія ROG Strix's SupremeFX вирівнялася, забезпечуючи виняткову відношення сигналу до шуму 113dB в лінійному з'єднанні для кращої якості запису - і 120 дБ у лінійному режимі для кришталево чистого звуку! Ми також додали регулятор низької потужності для більш чистої подачі живлення в кодек SupremeFX S1220A, а також Texas Instruments® RC4580 і OPA1688 для збільшення коефіцієнта посилення при низьких спотвореннях. Все це додає звук, який огортає вас, як ніколи!

SONIC STUDIO III
Станція звукових ефектів ROG Strix Sonic Studio III має інтелектуальну функцію маршрутизації, призначену для потокової передачі. Нова функція маршрутизації передає потоки на різні виходи, даючи вам повний контроль над тим, хто їх чує. З Sonic Studio III ви можете поділитися своїми захоплюючими моментами в грі, не турбуючись про фривольних запитах на демонтаж DCMA. На додаток до цього, Sonic Studio III також поставляється з налаштуваннями рівня додатки для обміну миттєвими аудіо профілів і поліпшеною фільтрацією шуму для розмов з повною ясністю!

SONIC RADAR III
Ми дали Sonic Radar III капітальний ремонт, розвиваючи звуковий движок, щоб обробляти звуки більш точно, ніж коли-небудь, гарантуючи, що ви завжди знаєте, що відбувається навколо вас, - і ми навіть додали екранну стрілку, щоб допомогти вам точно визначити ворожі Положення миттєво! Подивіться походження ключових звуків у грі і відточуйте свої навички, пов'язані з ворогом. Крім того, нова функція підвищення звуку забезпечує фільтри, які дозволяють чути навіть самі слабкі звуки, тому ви можете стати мисливцем, а не полювати!

Технологія ASUS CLOCK PRO
Спеціальний генератор базових годин, призначений для процесорів AM4, дозволяє розганяти базові тактові частоти до 158 МГц * або вище. Це настроюється рішення працює в тандемі з процесором ASUS TurboV (TPU) для посилення контролю розгону і базового такту розгону - забезпечуючи новий новий спосіб підвищити продуктивність до екстремальних висот.

DDR4
Завдяки підтримці пам'яті DDR4, ROG Strix X370-F Gaming дозволяє вам керувати частотою пам'яті до 3200 МГц і вище при розгоні! ASUS-ексклюзивна схема T-топології забезпечує чудову здатність до розгону пам'яті для розв'язування повної потужності DDR4 за рахунок мінімізації шумів зв'язку і відображення сигналу. Завдяки інноваційним еквідистантним каналах пам'яті T-Topology забезпечує збалансоване управління і потужну сумісність з розгоном.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані