Ліска Sunline Troutist Wild 1,25/0,19 мм (1658.44.18) - AT038160 - купити Волосінь, шнури в Києві й Україні, доступні ціни на Ліска Sunline Troutist Wild 1,25/0,19 мм (1658.44.18) - AT038160 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ліска Sunline Troutist Wild 1,25/0,19 мм (1658.44.18)

Ліска Sunline Troutist Wild 1,25/0,19 мм (1658.44.18) - AT038160

Код товару: AT038160
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діаметр ліски, мм 0.19 мм, Розмотування, м 150 м, Тип спінінгова, Колір салатовий, Розривне навантаження 2.5 кг, Структура ліски мононитка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр лески, мм 0.19 мм
Размотка, м 150 м
Колір салатовый
Разрывная нагрузка, кг 2.5 кг
Структура лески мононить
Тип спиннинговая
Виробник Sunline
Опис

Придбати Ліска Sunline Troutist Wild 1,25/0,19 мм (1658.44.18) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ліска Sunline Troutist Wild

Якісна спінінгова волосінь для лову в заброс
Гладка поверхня за рахунок потрійного покриття полімерною смолою забезпечує високу дальність закидання. Яскравий, добре помітний для рибалки колір дозволяє більш якісно контролювати проводку, що важливо не глибоких зарослих водоймах, наприклад на невеликих лісових річках з швидкою течією. У даній ліски практично відсутня пам'ять форми і внаслідок гарної розтяжності вона прощає помилки при виважуванні, не даючи рибі шансів зійти. Захист від ультрафіолетових променів значно подовжує термін служби.

Потрійне покриття смолою
Унікальна технологія, за допомогою якої полімерні смоли зв'язуються з верхнім шаром нейлону на молекулярному рівні. Забезпечує максимальний захист від поглинання води, максимальну гладкість поверхні і ще більш високу зносостійкість.

Захист від ультрафіолету
Спеціальна обробка лісок, що забезпечує максимальний захист матеріалу від ультрафіолетових променів, які згубно впливають на незахищений нейлон.

Нейлон – м'який, гнучкий, універсальний матеріал з якого виробляють монофіламентні ліски
Нейлон перевершує флюорокарбон по міцності на вузлі і на прямій ділянці. Гнучкість і м'якість нейлону дозволяє без проблем використовувати його на котушках будь-якого типу.

Питома вага: 1,14 – повільно потопаюча
Вологопоглинання: є, при вбиранні вологи збільшується діаметр і ступінь розтягування
Жорсткість: м'яка
Розтяжність: відносно висока
Зносостійкість: середня
Міцність на прямій ділянці: висока
Міцність на

вузлі: близько 85% міцності прямої ділянки
Коефіцієнт заломлення: 1,53


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані