Жорсткий диск 3.5" 8TB Western Digital (WD80PURZ) - AT038343 - купити Жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Жорсткий диск 3.5" 8TB Western Digital (WD80PURZ) - AT038343 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Жорсткий диск 3.5" 8TB Western Digital (WD80PURZ)

Жорсткий диск 3.5" 8TB Western Digital (WD80PURZ) - AT038343

Код товару: AT038343
Немає в наявності
Короткий опис:
Об’єм 8 TB, Швидкість обертання шпинделя 5400 об/хв, Розмір буферу 128 MB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Western Digital
Об`єм 8 TB
Швидкість обертання шпінделя 5400 об/мин
Розмір буфера 128 МБ
Інтерфейс SATA III
Лінійка (Серія) WD Purple
Опис

Придбати Жорсткий диск 3.5" 8TB Western Digital (WD80PURZ) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Накопичувачі WD Purple призначені для цілодобової роботи при підвищених температурах в системах безпеки і спостереження.

Пристрої DVR
Накопичувачі WD Purple для відеоспостереження створені для цілодобової роботи в системах безпеки з камерами високої чіткості. Лінійка накопичувачів WD Purple містить жорсткі диски для будь-яких систем спостереження, так як вони можуть працювати в системах як з цифровими мережевими, так і з аналоговими відеореєстраторами.

Технологія AllFrame
В жорстких дисках WD Purple для систем спостереження застосовується технологія AllFrame, що працює з набором команд обробки потокових даних протоколу АТА з метою зменшити втрати кадрів, поліпшити відтворення і збільшити число підтримуваних дискових відсіків.

Додаткові можливості
З появою накопичувачів WD Purple продукти сімейства жорстких дисків WD для відеоспостереження стали підтримувати СГД з великою кількістю відсіків, кількість підтримуваних камер високої чіткості дорівнює 32, додалася апаратна система компенсації вібрації, була збільшена робоча навантаження.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані