Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LITE-5 - AT038791 - купити Wi-Fi точки доступу в Києві й Україні, доступні ціни на Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LITE-5 - AT038791 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар влагоуловитель, купить с доставкой в Черновцы, рекомендуем вам осушитель, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с кухонных вытяжек, либо инструмента, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на электрический строительный, предлагаем вам сделать выбор принтер пластик и заказать с доставкой в Никополе.
  • Быстро и удобно купить минимойку, обратите внимание на заклепочный инструмент, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить готовый в нашем магазине, а также часы наручные с доставкой по Северодонецку.
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LITE-5

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LITE-5 - AT038791

Код товару: AT038791
В наявності
17 997 грн
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ubiquiti
Опис

Придбати Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP?AC?LITE-5 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP AC LITE-5 виконана для підтримки технології Wi-Fi 802.11ac. Вишуканий дизайн буде ідеальний для впровадження в будь-яке приміщення і при цьому гарантовано якісне покриття бездротовою мережею. Tочка доступу UniFi AC Lite підтримує одночасну, дводіапазонну, 2x2 MIMO технологію. Може поставлятися в окремій упаковці або в комплекті з п'яти штук (адаптери РоЕ не входять до комплекту поставки, а харчування на точки доступу UniFi рекомендується подавати з комутатора UniFi).

UniFi - це революційна система Wi-Fi, яка об'єднує корпоративну продуктивність, необмежену масштабованість і центральний контролер управління. У дводіапазонних точок доступу UniFi стандарту 802.11AC оновлений галузевої дизайн, що дозволяє легко і швидко встановити їх за допомогою приладдя для монтажу, що входять в комплект. , Легкодоступний через будь-який стандартний браузер, програмне забезпечення UniFi Controller є потужним інструментом, ідеальним для високо насичених клієнтських середовищ, чутливих до затримок і функціонуванню в перебігу тривалого часу.

Використання ПЗ UniFi Controller дозволяє швидко налаштовувати і адмініструвати Wi-Fi-мережу підприємства - непотрібно спеціального навчання. Радіочастотні карта і параметри продуктивності, дані про стан в реальному часі, автоматичне виявлення пристроїв UAP (Access Point UniFi - точка доступу UniFi) і додаткові функції безпеки - все інтегровано в систему. Особливості. Економія часу і грошей На відміну від традиційних корпоративних систем WiFi, використовують апаратний контролер, UniFi продається в комплекті з неспеціалізованим програмним контролером, який може бути встановлений на PC, Mac, або Linux в приватному хмарі або використовуючи службу громадської хмари.

Потужне апаратне забезпечення Дводіапазонні точки доступу UniFi стандарту 802.11AC володіють новітніми властивостями технології WiFi 802.11ac MIMO. Інтуїтивне програмне забезпечення точки доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP AC LITE-5 дозволяє конфігурувати і управляти пристроями UniFi AP за допомогою інтуїтивного і простого у вивченні інтерфейсу користувача. Необмежена масштабованість: в залежності від вимог. можна побудувати як велику, так і малу бездротову мережу. Почавши з одного і розширюючи до тисяч, технічний стан можна підтримувати єдиної уніфікованої системою управління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані