Обігрівач SATURN ST-OH0426 - AT038974 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач SATURN ST-OH0426 - AT038974 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Обігрівач SATURN ST-OH0426

Обігрівач SATURN ST-OH0426 - AT038974

Код товару: AT038974
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип масляний, Потужність 2000 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 20 кв. м., Установка підлоговий, Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Колір White
Тип масляный
Потужність 2000 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 20 кв. м.
Установка напольна
Тип питания электросеть
Тип управления механічна
Количество режимов 3
Опис

Придбати Обігрівач SATURN ST-OH0426 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач SATURN ST-OH0426
На даний момент, масляні обігрівачі є одними з найбільш популярних приладів опалення, завдяки своїй надійності, безшумності і безпеки. Представлена ??модель обігрівача Saturn ST-OH0426 є секційної. Секційні обігрівачі здатні обігрівати велику площу, в порівнянні з плоскими обігрівачами.

Обігрівач має компактні габарити, його потужність становить 2000Вт. Пристрій має 9 секцій і може обігрівати приміщення, площею до 22 м². Опалювальний прилад має функцію відключення при перекиданні, захист від перегріву і регульований термостат. На пристрої є світловий індикатор. На корпусі є котушка для намотування шнура, а для зручності переміщення, передбачені спеціальні колеса і ручка. Джерело живлення обігрівача - електромережу.

Масляний обігрівач не висушує повітря і не поглинає кисень. Саме тому такий вид обігрівача найкраще використовувати для обігріву спальних і дитячих кімнат. Ще однією суттєвою перевагою є пожежна безпека пристрою. Ці особливості пристрою роблять його ідеальним при використанні в приміщеннях, де перебувають діти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані