Бойлер Ariston BLU EVO R 15/3 (3100638) - AT039578 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Ariston BLU EVO R 15/3 (3100638) - AT039578 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Бойлер Ariston BLU EVO R 15/3 (3100638)

Бойлер Ariston BLU EVO R 15/3 (3100638) - AT039578

Код товару: AT039578
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм 15 л, Форма бойлера прямокутна, Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів один, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ariston
Об`єм 15 л
Форма бойлера прямоугольная
Тип ТЭНа "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов один
Тип управления механічна
Потужність 1200 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 360 мм
Ширина 360 мм
Режимы нагревания обычный нагрев
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), магнієвий анод
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером термостат
Глибина 324 мм
Вага 7.4
Опис

Придбати Бойлер Ariston BLU EVO R 15/3 (3100638) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер Ariston BLU EVO R 15/3 - стильний і компактний водонагрівач ARISTON об'ємом 15 л підійде для установки навіть в дуже маленькій кухні. Завдяки нижній підводці труб пристрій легко монтується над раковиною. Для зручності використання на корпусі розташований механічний регулятор температури.

ARISTON BLU EVO R 15/3 має бак з якісної нержавіючої сталі з покриттям дрібнодисперсного емаллю. Збільшений магнієвий анод гарантує тривалий захист від утворення накипу і корозії. Для забезпечення безпеки водонагрівач має ступінь електричної безпеки IPX4 з пристроєм захисного відключення abs і захист від перегріву.

Водонагрівач ARISTON BLU EVO R 15/3 потужністю 1200 Вт нагріває 15 л води до 80? приблизно за 44 хвилини. Завдяки утеплювальній прошарку корпусу мінімальні теплові втрати забезпечать економію на електриці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані