Обігрівач UFO ECO Mini 1500W - AT039717 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач UFO ECO Mini 1500W - AT039717 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на биговальная машина, предлагаем вам сделать выбор блок питания ибп и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Предлагаем ознакомиться с накопитель юсб, либо корпус компьютера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар дата кабель, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам память, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить кривой рог, обратите внимание на лазерный, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить праску в нашем магазине, а также модуль keystone с доставкой по Сумам.
Обігрівач UFO ECO Mini 1500W

Обігрівач UFO ECO Mini 1500W - AT039717

Код товару: AT039717
В наявності
1 399 грн
Короткий опис:
Тип інфрачервоний, Потужність 1500 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 15 кв.м, Колір чорний, Тип живлення електромережа, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UFO
Колір Чорний
Тип инфракрасный
Потужність 1500 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 15 кв.м
Тип питания электросеть
Тип управления механічна
Количество режимов 3
Додатково автоматическое отключение при опрокидывании
Габариты (В х Ш х Г), мм 23х52,5х14 см
Опис

Придбати Обігрівач UFO ECO Mini 1500W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач UFO ECO Mini 1500W
Інфрачервоний обігрівач буде відмінним рішенням для обігріву невеликих приміщень. Рекомендована площа становить 15 кв. м. Під цю категорію цілком можуть підійти деякі житлові кімнати, балкони, службові приміщення і офіси. Також вони буде доречні в майстернях і гаражах. Обігрівач UFO ECO Mini 1500W дає тепло від трьох ламп. Особлива конструкція дозволяє отримувати його на 90% більше. Потужність обігріву можна регулювати. Починається вона з 500 Вт поступово можна додати ще двічі по 500 Вт.

 Убезпечити від виникнення пожежі покликана функція відключення приладу в момент його перекидання. Інфрачервоний обігрівач має компактні розміри. Він поміщений в сталевий корпус, найчастіше чорного кольору, з пластиковими ніжками. Встановлювати його можна тільки на підлогу. Переносити з місця на місце цей пристрій UFO ECO Mini 1500W дуже легко, адже важить вона всього 1,15 кг. Якщо ви його будете використовувати для обігріву площі, зазначеної в інструкції, то відчуєте, що його маленькі розміри зовсім не перепона для того, щоб чудово обігрівати приміщення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані