Бойлер Ariston SG 80 (3700039) - AT039780 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Ariston SG 80 (3700039) - AT039780 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Бойлер Ariston SG 80 (3700039)
Бойлер Ariston SG 80 (3700039)
Бойлер Ariston SG 80 (3700039)
Бойлер Ariston SG 80 (3700039)

Бойлер Ariston SG 80 (3700039) - AT039780

Код товару: AT039780
Немає в наявності
Короткий опис:

Об'єм 80 л, Форма бойлера циліндрична, Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів один, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 80 л
Форма бойлера циліндрична
Тип ТЭНа "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов один
Тип управления механічна
Потужність 1500 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 793 мм
Ширина від 91 до 120
Режимы нагревания обычный нагрев
Температура нагрева 75 °С
Время нагрева 3.06 ч (до 45°С)
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), магнієвий анод
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером термостат, стрелочный индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IPX3
Давление 8 бар
Гидравлическое подключение 1/2
Глибина 480 мм
Вага 22
Электропитание 230В/50Гц
Опис

Придбати Бойлер Ariston SG 80 (3700039) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Водонагрівач Ariston SG 80 (SG 80) - надійний і функціональний пристрій, який забезпечить гарячою водою всю Вашу сім'ю. Завдяки номінальній потужності 1.5 кВт цей бойлер нагріває воду до максимальної температури до 75 градусів за кілька годин. Вбудований індикатор включення інформує про роботу бойлера, а зовнішній термометр буде тримати Вас у курсі температурного режиму. Більш того, запобіжний клапан подбає про випуск парі, щоб котел працював довго і без перебоїв, а автоматичне включення і виключення робить експлуатацію моделі простою і безпечною.

Водонагрівач Ariston SG 80 має обсяг 80 л - Ви зможете забезпечити гарячою водою відразу кілька точок (ванну, умивальник, кухню) і не переживати про відсутність гарячого водопостачання. Внутрішня поверхня бака покрита спеціальною емаллю, яка не дасть утворитися корозії і продовжить термін служби пристрою, а збільшений магнієвий анод робить бойлер надійним у роботі і забезпечує рівномірне і швидке нагрівання води. Бойлер встановлюється у вертикальному положенні і має класичний дизайн, що дозволяє розмістити бак у зручному для Вас куточку приміщення. Купіть

водонагрівач Ariston SG 80
за нашою доступною ціною і Ви отримаєте функціональний і простий у використанні бойлер, який буде служити Вам довго і надійно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані