Комутатор мережевий Vinga FS-1008 - AT039879 - купити Комутатори в Києві й Україні, доступні ціни на Комутатор мережевий Vinga FS-1008 - AT039879 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комутатор мережевий Vinga FS-1008

Комутатор мережевий Vinga FS-1008 - AT039879

Код товару: AT039879
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість портів 8, Порти Fast Ethernet, Тип некерований, Вимоги PoE без PoE, Кількість LAN портів 8x10/100TX, Форм-фактор настільний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Тип неуправляемый
Требования PoE без PoE
Форм-фактор настольний
Количество LAN портов 8x10/100TX
Возможность удаленного управления неуправляемый
Блок питания зовнішній
Среда передачи данных 10BASE-T: неэкранированная витая пара категории 3, 4, 5, 100BASE-TX: неэкранированная витая пара категорий 5
Метод передачи Store-and-Forward (хранение и передача)
Коммутационная способность 12 Гбіт/с
Скорость перенаправления 64-байтных пакетов 1.48 Mpps
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 802.3x (полнодуплексная связь)
Поддержка транспортных протоколов TCP/IP
Сертификация FCC, CE
Рабочая температура от 0° до +40° C
Диапазон влажности (работа) от 10% до 90% без конденсата
Температура хранения от –40°С до +70°С
Живлення 100 - 240 В
Количество вентиляторов без вентилятора
Ширина 120 мм
Глибина 110 мм
Висота 35 мм
Вага 0.35 кг
Корпус пластик
Опис

Придбати Комутатор мережевий Vinga FS-1008 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комутатор FS-1008 обладнаний 8 портами 10/100 Мбіт/с, що дозволяють швидко створити швидку, надійну і ефективну дротову мережу вдома або в офісі. FS-1008 відноситься до розряду некерованих комутаторів для об'єднання ПК, ноутбуків і різного мережевого обладнання в єдину підмережу. FS-1008 розроблений для збільшення продуктивності невеликих робочих груп, забезпечуючи в той же час високий рівень гнучкості. Цей пристрій дозволяє користувачам просто підключити будь-який порт до мережі 10/100 Мбіт/с для збільшення смуги пропускання, підвищення швидкодії і якості роботи. Підключіть FS-1008 до кількох комп'ютерів, щоб надати спільний доступ до файлів і папок, або підключіть його до маршрутизатора, щоб спільно використовувати Інтернет-з'єднання.

Даний комутатор має елегантний і компактний дизайн, таким чином, його можна розмістити у будь-якому легкодоступному місці так, щоб він не заважав користувачам. Порти і роз'єми живлення розташовані на задній панелі пристрою, що дозволяє прибрати підключені кабелі з видного місця. Також він має можливість кріплення на стіну, що робить його більш універсальним при виборі місця розташування.

FS-1008 використовує пасивне охолодження, таким чином, цей комутатор працює безшумно і в той же час ефективно, дозволяючи дивитися потокове відео без затримок або переглядати Web-сторінки.

Комутатор FS-1008 може працювати в досить жорстких умовах навколишнього повітря, температура якого може варіюватися від 0° до 40° с і відносною вологістю від 10% до 90% без утворення конденсату.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані