Комп'ютер Lenovo AIO 520-27 (F0D0002AUA) - AT040310 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Lenovo AIO 520-27 (F0D0002AUA) - AT040310 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Lenovo AIO 520-27 (F0D0002AUA)

Комп'ютер Lenovo AIO 520-27 (F0D0002AUA) - AT040310

Код товару: AT040310
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce 940MX, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Lenovo, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce 940MX
Об'єм HDD 2 ТБ
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Мощность блока питания 120 Вт
Колір Сірий
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність WQHD (2560x1440)
Опис

Придбати Комп'ютер Lenovo AIO 520-27 (F0D0002AUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильний зовні, потужний всередині
У максимальній комплектації моноблок IdeaCentre AIO 520 оснащений процесором Intel® Core™ 7-го покоління, що стали стандартом де-факто для потужних настільних систем. Крім того, підтримується Intel® Optane™ — революційна технологія інтелектуального прискорення, розроблена спеціально для систем на базі процесорів Intel® Core™ 7-го покоління. Технологія Intel® Optane™ забезпечує безпрецедентну чутливість для систем з величезними накопичувачами, тому будь-яке завдання вирішується швидко і просто. Настав час ближче познайомитися з моноблоком IdeaCentre AIO 520.

Гладке відтворення відео при перегляді або редагуванні
Відеокарта NVIDIA® GeForce® GTX 940MX забезпечує більш широкі можливості, ніж вбудовані рішення, дозволяючи підвищити продуктивність графіки до 4 разів для потокової передачі відео, а також значно прискорити фото - та відеомонтаж.

Ідеальна картинка розміром 27 дюймів

Дивитеся запис свого спуску на сноуборді?

Переживіть заново ці хвилюючі моменти і розгляньте кожну сніжинку, яка виривається з-під дошки, завдяки дисплею з роздільною здатністю Quad HD (2560 x 1440) з тонкими рамками. Опціональний сенсорний дисплей з підтримкою до 10 торкань дозволяє перемотувати відео, ставити його на паузу і збільшувати кращі кадри.

Приголомшливий новий дизайн
Моноблок IdeaCentre AIO 520 оснащений тонким дисплеєм з практично непомітними рамками і стильною сталевою підставкою. Цей пристрій стане ідеальним доповненням для інтер'єру вашої кімнати. Корпус доступний у двох кольорах на вибір: «тепле срібло» і «темне срібло».

Передача даних на недоступних раніше швидкостях
Моноблок IdeaCentre AIO 520 оснащений портом USB 3.0 Type-C, який забезпечує максимальну на сьогоднішній день швидкість передачі даних — 10 Гбіт/с. Крім того, моноблок IdeaCentre AIO 520 дозволяє заряджати підключений до порту USB 3.0 Type-C пристрою від блоку живлення 100 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані