Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-M10 mark II Pancake Zoom 14-42 Kit black/black (V207052BE000) - AT040526 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-M10 mark II Pancake Zoom 14-42 Kit black/black (V207052BE000) - AT040526 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-M10 mark II Pancake Zoom 14-42 Kit black/black (V207052BE000)

Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-M10 mark II Pancake Zoom 14-42 Kit black/black (V207052BE000) - AT040526

Код товару: AT040526
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Системний, Розмір матриці 4/3", Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Оптичний зум 3x, Стабілізація механічна, Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник OLYMPUS
Тип фотокамер системный
Размер матрицы 4/3"
Запись видео 1920 x 1080, 60 к/сек
Стабилизация механическая
Оптический зум 3x
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 16.1 Mpx
Тип карт памяти SD/SDHC/SDXC/UHS-I/UHS-II
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип матриці Live MOS (LMOS)
Формат записи снимков МРО, RAW, PIM III, JPEG, EXIF2.2, DPOF, DCF
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Особливості съемка в 3D, сенсорный дисплей, поворотный экран, возможность подключения внешней вспышки
Інтерфейси USB, micro-HDMI, AV выход
Тип питания BLS?50
Линейка OM-D
Співвідношення сторін 4:3
Процессор обработки изображения TruePic VII
Защита от пыли ультразвуковой волновой фильтр
Байонет Micro Four Thirds
Объективы в комплекте M.ZUIKO DIGITAL ED 14?42mm 1:3.5-5.6 EZ
Минимальное фокусное расстояние 14 мм (35мм эквивалент: 28мм)
Максимальное фокусное расстояние 42 мм (35мм эквивалент: 84мм)
Максимальная диафрагма f/3.5-5.6
Конструкция 8 элементов в 7 группах
Тип автофокуса контрастный автофокус
Система/точки фокусировки 81 зона/Все зоны
Режимы автофокусировки следящая, покадровая
Минимальное расстояние фокусировки 20
Максимальное расстояние фокусировки
Фиксация автофокусировки фиксируется при нажатии кнопки спуска затвора наполовину или кнопки AF ON в режиме покадровой автофокусировки
Тип затвора фокальный затвор с электронным управлением
Выдержка 1/4000 - 60 с
Режимы замера экспозиции центровзвешенный, точечный, ESP
Диапазон работы экспозамера EV-2 - EV20
Компенсация экспозиции +/- 5 EV с шагом 1, 1/3, 1/2
Эквивалентная чувствительность ISO 200 - 25600
Автоспуск 2/12 с
Настройки баланса белого установка цветовой температуры в градусах, тень, ручной, под водой, облачность, люминесцентное освещение, лампа накаливания, дне
Брекетинг баланса белого 3 кадра / +/- 2, 4, 6 ступеней
Максимальный размер снимка 4608 x 3456
Видео со звуком стерео РСМ
Поле зрения 100 %
Коррекция диоптрий от -4.0 до +2.0
Настройка яркости 7 уровней
Функции просмотра увеличение изображения, одиночный кадр, календарь с фотографиями, индексация, дисплей слайд-шоу, гистограмма
Вспышка встроенная + башмак
Ведущее число 8.2 (ISO 200)
Режимы работы удаление эффекта красных глаз, ручная, принудительная, медленная синхронизация по 2-й шторке, медленная синхронизация, заполняющ
Штативное гнездо стандартное
Режим энергосбережения 1, 3, 5, 10 мин. и выключение
Физические размеры (д/в/г) 119.5 x 83.1 x 46.7 мм
Вага 390 г
Матеріал корпусу для металла
Брекетинг автоэкспозиции 7 кадров (+/- 1/3, 1/2, 2/3 ступеней EV), 2/3/5 кадров (+/- 1/3, 2/3, 1 ступени EV)
Ресурс аккумуляторной батареи 320 кадров
Режимы съёмки S (покадровый), CL (непрерывный низкоскоростной), CH (непрерывный высокоскоростной)
Колір Чорний
Общее число пикселей 17.2 Mpx
Емкость аккумулятора 1210 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-M10 mark II Pancake Zoom 14-42 Kit black/black (V207052BE000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат OLYMPUS E-M10 mark II Pancake Zoom 14-42 Kit black/black (V207052BE000) здатний задовольнити всі ваші потреби, куди б ви не відправилися. Незважаючи на суцільнометалевий корпус E-M10 Mark II важить всього 390г, так що він ніколи не стане вам на заваді. Чудовий класичний дизайн і передові технології для отримання відмінних знімків.

5-осьова стабілізація зображення
Ідеальна якість знімків в умовах поганого освітлення і в русі. Ваші знімки будуть ясними і чіткими в будь-якій ситуації завдяки застосованій в E-M10 Mark II потужній технології 5-осьовий стабілізації зображення (IS). Де б ви не опинилися ви завжди отримаєте чудові, якісні, чіткі знімки. 5-осьовий стабілізатор зображення OLYMPUS вбудований в корпус для більш ефективної роботи та зменшення ваги камери.

Дивовижна якість зображення
Сенсор OLYMPUS стандарту Мікро 4/3 і технологія захоплення зображення, що не поступається дзеркальним камерам, дозволять вам отримати чудові деталізовані знімки високої роздільної здатності. Поєднання цих технологій з потужним стабілізатором зображення дозволять вам отримати максимум можливостей з об'єктивів серії M. ZUIKO і отримати захоплюючі дух чіткі знімки і відеоролики. Спробуйте камеру E-M10 Mark II і ви будете шоковані якістю зображення!

Електронний видошукач
Вибудовувати композицію кадру стало ще простіше: електронний OLED-видошукач з роздільною здатністю 2360 тис. точок дає надчіткий огляд всього кадру і дозволяє в реальному часі бачити всі внесені зміни налаштувань, що дозволить вам отримати максимально якісні знімки.

Великий вибір об'єктивів
Широкий ряд високоякісних об'єктивів з відмінними оптичними елементами відмінно доповнить як зовнішній вигляд, так і технічні можливості вашої камери E-M10 Mark II. Використовуйте будь-які типи об'єктивів від макро і телеоб'єктивів до ширококутних об'єктивів і об'єктивів «риб'яче око».

4K Time Lapse
Використовуйте режим сповільненої зйомки для отримання серії знімків, яку потім можна об'єднати у відеоролик з роздільною здатністю 4к з ефектом прискорення часу. Знімайте чудові детальні ролики в будь-яких умовах: пейзажі, природа, міські і промислові ландшафти розкриють вам свою красу у 4к завдяки унікальному режиму сповільненої зйомки.

Slow Motion
Завдяки можливості відеозйомки зі змінною частотою кадрів, що відповідає будь-яким стандартам, E-M10 Mark II дозволяє вам переглядати відео з 4-кратним уповільненням і у всіх деталях знімати навіть найбільш швидко рухомі об'єкти.

Вибір зони фокусування
Для інтуїтивного керування фокусуванням в процесі використання видошукача ви можете вказати автофокусу об'єкт фокусування одним натисканням пальцем на дисплей в задній частині камери. Натисніть на дисплей і перемістіть точку фокусування в потрібне вам місце, паралельно контролюючи процес через видошукач.

Вбудований спалах
Потужний вбудований спалах камери E-M10 Mark II робить її гнучкою у використанні і дозволяє робити відмінні знімки незалежно від умов освітлення з мінімальним набором аксесуарів.

Безшумний режим затвора
Знімайте, не привертаючи уваги. Режим тихого затвора відключає звук затвора при зйомці для ідеально тихих кадрів.

Вбудований Wi-Fi
З E-M10 Mark II публікувати фотографії стало просто як ніколи. Передайте фотографії на свій смартфон за допомогою програми OLYMPUS Image Share (OI.Share) і легко поділіться ними зі своїми друзями та родиною. За допомогою вбудованого Wi-Fi модуля ви можете віддалено управляти широким рядом налаштувань камери, наприклад, при зйомці зі штатива, коли без дистанційного спуску затвора не обійтися, або коли у вас немає можливості дотягнутися до камери, або при зйомці в екстремальних умовах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані