Мишка SteelSeries Rival 310 black (62433) - AT040555 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка SteelSeries Rival 310 black (62433) - AT040555 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мишка SteelSeries Rival 310 black (62433)

Мишка SteelSeries Rival 310 black (62433) - AT040555

Код товару: AT040555
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 6, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 12000 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SteelSeries
Тип Проводные, Геймерские
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 12000 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки программируемые, боковые
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Особливості подсветка
Опис

Придбати Мишка SteelSeries Rival 310 black (62433) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка SteelSeries Rival 310 black (62433)

Перший в світі сенсор з ідеальною точністю. Сенсор TrueMove3 має мінімальні затримки максимальну точність пересувань. Ексклюзивні Split-Trigger кнопки. Спільно з Omron, лідером індустрії з його довговічними перемикачами, наші split-trigger кнопки призначені для тривалої роботи і однозначного тактильного відгуку при натисканні.

Максимальний комфорт. Ергономічний дизайн для правшів поєднує баланс і всі види хваток, а прогумовані вставки цьому тільки сприяють.

ARMірованная продуктивність. Продуктивний ARM процесор пропонує не тільки низькі затримки, але і зберігає в собі настройки чутливості, призначені кнопки і колірні ефекти. Що дозволяє носити миша з собою на різні заходи.

Ергономічний дизайн. Кожен аспект в Rival 310 отримає схвалення професійних гравців. Дизайн корпусу мишки підходить для тривалого й інтенсивного використання.

Кнопки split-trigger. Тоді як в звичайних мишках кнопки є частиною корпусу, в Rival 310 використовується split-trigger дизайн кнопок, який раніше використовувався тільки в флагмані Rival 700. Такий механізм дозволяє формувати жорсткість натискання і відмінний тактильний відгук.

Візьміть настройки з собою. Зберігайте всі налаштування в самій мишці. Продуктивний ARM процесор дозволяє зберігати в собі настройки чутливості, призначені кнопки і колірні ефекти. Що дозволяє носити миша з собою на різні заходи.

Підтримка PrismSync. Синхронізація все світлові ефекти у всіх ваших пристроях. Налаштування проводиться в одній програмі, PrismSync переводить ваше ігрове оснащення на новий рівень.

Перший повноцінний ігровий сенсор. Сенсор TrueMove3 з дозволом 12,000 CPI, 350 IPS створений спільно з лідером в цій області, компанією PixArt. Замість банального збільшення дозволу, TrueMove3 спеціалізується на результаті - ідеальному відстеження руху. Як переміщається миша, так переміщається і курсор. Тут присутній мінімальна затримка і інтерполяція, відсутня різні технології згладжування.

Steelseries була заснована в Копенгагені в 2001 році. Метою компанії було виробництво такого грального обладнання, яке б забезпечувало потрібні переваги геймерам з будь-яким рівнем підготовки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані