Комп'ютер Apple Mac mini A1347 (Z0R7000L2) - AT040955 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple Mac mini A1347 (Z0R7000L2) - AT040955 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Apple Mac mini A1347 (Z0R7000L2)

Комп'ютер Apple Mac mini A1347 (Z0R7000L2) - AT040955

Код товару: AT040955
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти Iris Graphics 5100, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple, INTEL
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Iris Graphics 5100
Об'єм SSD 250 ГБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 3
Матеріал корпусу алюминий
Мощность блока питания 85 Вт
Колір Сірий
Вес, кг 1.2
Опис

Придбати Комп'ютер Apple Mac mini A1347 (Z0R7000L2) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Apple Mac mini A1347 (Z0R7000L2)
Новий Mac Mini - це поєднання компактних розмірів, алюмінієвого корпусу, зручності, високої продуктивності і необмежених мультимедійних можливостей. Нова модель оснащена більш потужним процесором Intel Core i5 працює на частоті 2.6 ГГц (прискорення Turbo Boost до 3.1 ГГц), енергоефективним відеоадаптером Intel Iris Graphics, що забезпечує оптимальний рівень продуктивності в іграх та інших 3D-додатках.

Повноцінна настільна система, ледь помітна на столі
Mac Mini легко справляється з повсякденними завданнями завдяки процесорам Intel четвертого покоління, флеш-накопичувача, що працює до 50 відсотків швидше, ніж на попередній моделі, і значно більш швидкого бездротового зв'язку. Крім того, процесор Intel Iris Graphics обробляє графіку до 90 відсотків швидше в порівнянні з попереднім поколінням. А за рахунок широких можливостей підключення, наприклад до пристроїв Thunderbolt 2 і HD-телевізорів, Mac Mini може стати центром будь-якої системи.

Максимальний мінімалізм
Строгий монолітний корпус Mac Mini виготовлений з цілісного листа алюмінію. Ви дізнаєтеся легендарний дизайн Mac з першої секунди. Незважаючи на висоту менше чотирьох сантиметрів і вагу менше двох кілограмів, він Cпособ на дуже багато. І це як і раніше найекономічніший настільний комп'ютер в світі - він не просто відповідає вимогам Energy Star, а перевершує їх більш ніж в сім разів. З таким компактним комп'ютером залишається лише одне питання - чим же зайняти стільки вільного місця на столі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані