Комп'ютер HP ProDesk 400 G3 DM 1KP21EA (1KP21EA) - AT040992 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP ProDesk 400 G3 DM 1KP21EA (1KP21EA) - AT040992 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить abs, обратите внимание на машинка, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар посудомойка, купить с доставкой в Винницу, рекомендуем вам диск компьютера, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с магнитный диск, либо батареи ибп, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на очки vr, предлагаем вам сделать выбор память usb и заказать с доставкой в Днепре.
  • Рекомендуем купить память ддр в нашем магазине, а также заклёпочник ручной с доставкой по Белой Церкви.
Комп'ютер HP ProDesk 400 G3 DM 1KP21EA (1KP21EA)
Комп'ютер HP ProDesk 400 G3 DM 1KP21EA (1KP21EA)

Комп'ютер HP ProDesk 400 G3 DM 1KP21EA (1KP21EA) - AT040992

Код товару: AT040992
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти HD Graphics 630, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Тонкий клієнт, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти HD Graphics 630
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Чіпсет Intel H270
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Conexant CX20632
Додатково Kensington lock slot
Матеріал корпусу пластик
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 65 Вт
Колір черно-серебристый
Вес, кг 1.2
Опис

Придбати Комп'ютер HP ProDesk 400 G3 DM 1KP21EA (1KP21EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Призначений для установки на робочому місці, стильний і мініатюрний HP ProDesk 400 в корпусі Desktop, Mini — це недороге, надійне та ефективне рішення для бізнесу, що розвивається.

Потужні рішення
Потужний комп'ютер з процесором Intel Core 7-го покоління, з додатковою пам'яттю Intel Optane, твердотільними накопичувачами, підтримкою пам'яті DDR4 стане вашим незамінним помічником протягом усього дня.

Прості рішення для установки
Створіть зручну робочу обстановку завдяки рішенням для монтажу комп'ютера HP ProDesk в корпусі Mini. Безпечна і інноваційна система монтажу дозволяє розмістити комп'ютер із зворотного боку сумісних моніторів, під столом або практично де завгодно.

Винятковий рівень безпеки і контролю від HP
Запобігти витоку даних і простої за допомогою технології HP BIOSphere Gen34 і поліпшіть управління завдяки HP WorkWise — сучасному додатку для смартфонів для управління ПК.

Висока безпека.
HP Client Security Suite Gen3 оснащений багатофакторною аутентифікацією HP7, HP Device Access Manager, HP SpareKey, а також менеджером паролів HP Password Manager. Ці інструменти забезпечують захист даних від крадіжки, атак і несанкціонованих користувачів.

Нехай ніщо не заважає вашій роботі
Рішення HP BIOSphereGen3, що працює в автоматичному режимі на рівні мікропрограмного забезпечення, дозволяє підвищити продуктивність і скоротити час простоїв. Завдяки автоматичним оновленням і перевіркам безпеки ви можете бути впевнені в надійному захисті вашого комп'ютера.

Збільшіть швидкість основних процесів ІТ-управління
Модуль HP Manageability Integration Kit дозволяє підвищити швидкість створення образу і керування апаратними компонентами, BIOS і засобами забезпечення безпеки за допомогою Microsoft System Center Configuration Manager.

Інтелектуальна система управління
HP WorkWise — це інтелектуальна система управління у вигляді додатку для смартфона. Вона дозволяє забезпечувати безпеку ПК, отримувати інформацію про їх продуктивність в режимі реального часу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані