Ковзани Tempish RENTAL R26 (1300000205/39) - AT041156 - купити Ковзани в Києві й Україні, доступні ціни на Ковзани Tempish RENTAL R26 (1300000205/39) - AT041156 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ковзани Tempish RENTAL R26 (1300000205/39)

Ковзани Tempish RENTAL R26 (1300000205/39) - AT041156

Код товару: AT041156
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Розмір 39, Тип чоловічі, Призначення для хокею, Фіксація ноги шнурки, Колір чорний, червоний, білий, Матеріал черевика технічний нейлон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір 39
Призначення для хоккея
Материал ботинка технический нейлон
Фиксация ноги шнурки
Колір черный, красный, белый
Материал подкладки синтетическая ткань
Модель лезвия Tempish R26
Тип стали никелированная сталь
Тип мужские
Виробник Tempish
Опис

Придбати Ковзани Tempish RENTAL R26 (1300000205/39) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ковзани Tempish RENTAL R26 призначені для гри в хокей і розраховані для гравців початкового і професійного рівня. Черевик в таких ковзанах виготовлений з технічного мікро нейлону і резистентного ПВХ EX 32D, який додає жорсткість зовнішнім частини черевика і забезпечує високий ступінь захисту ноги, а так само є добре морозостійким і вологовідштовхуючим.

Підкладка в черевику виготовлена з вологопоглинаючої тканини MICRO Felt Absorb. Всередині черевика знаходиться анатомічна дихаюча устілка. Ще однією перевагою даних ковзанів є - двошаровий мова анатомічної форми з 8 мм повсті (зсередини) і резистентного ПВХ (зовні), який забезпечує підвищену безпеку при ударі.

Носок черевика зроблений зі спеціального ПВХ, який забезпечить Вам захист ноги від ударів. В якості фіксації ковзанів на нозі використовується звичайна шнурівка. А анатомічний двошаровий бандаж на основі латексу CLEERON 013S і CLEERON MEMORY, всередині черевика забезпечить Вам додаткову фіксацію ноги. Так само ковзани мають в області щиколотки - анатомічну форму зміцнення Memory Optimal Fit, яка забезпечує надійну жорстку фіксацію ноги, і тим самим надає їй максимальну стійкість і зручність посадки під час катання.

Ковзани Tempish RENTAL R26 мають лезо з нержавіючої сталі, яке забезпечує швидкий розгін і відмінну маневреність. Модель леза - TEMPISH R26. Стакан в таких ковзанах для хокею зроблений з NYLON extra hard.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані