Бойлер Roda Palladium 120 - AT041196 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Roda Palladium 120 - AT041196 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Бойлер Roda Palladium 120

Бойлер Roda Palladium 120 - AT041196

Код товару: AT041196
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм 120 л, Форма бойлера циліндрична, Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів два незалежних, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Roda
Об`єм 120 л
Форма бойлера циліндрична
Тип ТЭНа "сухой" (отделен от воды герметичной трубкой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов два независимых
Тип управления электронное
Потужність 2000 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 1170 мм
Ширина 460 мм
Режимы нагревания экономичный нагрев, обычный нагрев
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), магнієвий анод, захист від перегріву, захист від замерзання
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером цифровой термометр, термостат, стрелочный индикатор уровня нагрева
Давление 6 бар
Глибина 470 мм
Вага 34
Электропитание 220В/50Гц
Опис

Придбати Бойлер Roda Palladium 120 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер Roda Palladium 120

Palladium - нові ємнісні водонагрівачі. За ефективність нагріву відповідають два трубчастих сухих нагрівальних елемента – ТЕНи, які розташовані в спеціальних емальованих кожухах. Така конструкція дозволяє збільшити площу нагрівання і запобігає контакту нагрівальних елементів з водою, завдяки чому знижується утворення накипу, нагрів води відбувається швидше, а самі ТЕНи служать набагато довше. Крім того, сухі ТЕНи мають незаперечну перевагу – легка заміна нагрівачів без необхідності зливу води з котла. Дублювання нагрівальних елементів переслідує також мету підвищення надійності приладу, навіть якщо один з нагрівачів вийде з ладу, другий зможе продовжувати роботу.

Економічність водонагрівача забезпечена збільшеною товщиною від 32 мм до 40 мм високоефективної пінополіуретанової теплоізоляції. Це дозволило досягти одних з найнижчих в класі втрат енергії – від 0,68 кВт*год/добу.

Цирконієва емаль надійно захищає матеріал бака від контакту з водою і захищає його від корозії. Додатковим захистом бака служать два магнієвих анода збільшеного перерізу. Система контролю анодного захисту – "Анодний Тестер" візуально сигналізує власнику приладу про зниження захисних властивостей анода і необхідності його заміни.

Так що якщо ви все-таки вирішили купити техніку Roda, то ви знайдете надійного помічника в побуті, який покращить якість життя і додасть затишку вашій квартирі.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані