Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC6I7KYK2) - AT041229 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC6I7KYK2) - AT041229 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC6I7KYK2)

Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC6I7KYK2) - AT041229

Код товару: AT041229
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти Iris Pro Graphics 580, Тип ПК Barebone система, Об'єм встановленої пам'яті без ОЗП, Вид Неттоп, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL
Тип ПК Barebone система
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i7
Модель відеокарти Iris Pro Graphics 580
Об'єм встановленної пам'яті без ОЗУ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів без накопичувача
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 120 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC6I7KYK2) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC6I7KYK2)
Комплект Intel® NUC NUC6i7KYK на базі процесора Intel® Core ™ i7 6-го покоління з інтегрованою графікою Intel® Iris ™ Pro знімає обмеження продуктивності для найінтенсивніших ігор. Ми створили новий чудовий вигляд і модернізували корпус, щоб ви могли використовувати кожен гігагерц чотирьох ядерного процесора з повною віддачею без перегріву системи - міні-ПК NUC6i7KYK буде «ні жарко, ні холодно». У буквальному сенсі.

Компанія Intel послідовно і активно розвиває екосистему портативних комп'ютерів NUC. Регулярно з'являються нові моделі, які отримують найсучасніші апаратні розробки, включаючи процесори останнього покоління, іноді виходить навіть щось ексклюзивне.

мікрокомп'ютер Intel NUC з'явився 2013 році, він став результатом творчих пошуків компанії в області персональних комп'ютерних пристроїв, отввечающіх потребам сьогоднішнього моменту. Пограти з нетбуками і неттопами, в Intel прийшли до висновку, що це не зовсім те, що потрібно користувачам: занадто мала продуктивність, занадто вузька область застосування. Ідеєю ж NUC - назва-то яке, Next Unit of Computer, не більше не менше - Intel не просто загорілася, а продовжує горіти і понині.

Ідея Intel була проста: надати користувачам широку лінійку портативних настільних комп'ютерів з великим розкидом характеристик продуктивності і комплектацій і деякими, нехай і невеликими, можливостями апгрейда. При цьому було вирішено відмовитися від усього старорежимного: механічних накопичувачів, застарілих портів - в першому поколінні NUC не було навіть виходу на навушники.

 Спочатку NUC були вельми непоказними, виглядали, як проста чорна коробка - передбачалося, що користувачі будуть прикріплювати їх до монітора ззаду, кронштейн VESA йшов в комплекті. Однак останні моделі, з красивою світловий смужкою навколо портів, швидше за тягне поставити на саме видне місце.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані