Проектор SONY VPL-PHZ10 - AT041284 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор SONY VPL-PHZ10 - AT041284 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Проектор SONY VPL-PHZ10

Проектор SONY VPL-PHZ10 - AT041284

Код товару: AT041284
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1920 x 1200, Тип для шкіл і вузів, Технологія 3LCD, Порти і роз'єми 2 x HDMI, 1 x RCA, 1 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x USB (type A), 1 x USB (type B), 1 x HDBaseT, 1 x RS232, 1 x 3.5 мм, Яскравість 5000 (ANSI lm), Підтримка форматів 16:10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Роздільна здатність матриці WUXGA (1920x1200)
Тип для школ и ВУЗов
Технологія 3 LCD
Яркость 5000 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 1 x HDBaseT, 1 x VGA (D-Sub), 2 x HDM
Поддержка форматов 16:10
Контрастность 500 000: 1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица WUXGA
Минимальная диагональ изображения 1.02 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения до WUXGA (1920 x 1200)
Горизонтальная 15 - 92 кГц
Вертикальная 48 - 92 Гц
Коэффициент масштабирования 1.45 x
Коррекция трапецеидальных искажений H=±30°, V=±20°
Строк служби 20 000 годин
Общая мощность звука 16 Вт (1 х 16 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео HDTV, NTSC, PAL, PAL60, SDTV, SECAM
Ширина 510 мм
Висота 113 мм
Глибина 354.6 мм
Вага 8.7
Уровень шума 36 dB (25 dB эконом режим)
Опис

Придбати Проектор SONY VPL-PHZ10 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лазерний проектор VPL-PHZ10 чудово підходить для освітніх установ, розважальних закладів і підприємств.
Потужне лазерне джерело світла Z-Phosphor у поєднанні з механізмом проекції 3LCD BrightEra від Sony дозволяють отримувати деталізовані зображення WUXGA з яскравістю 5000 люменів і багатою і насиченою кольоровою гамою.

Лазерне джерело світла здатне пропрацювати 20 000 годин* практично без технічного обслуговування і несподіваних збоїв у роботі ламп. Автоматична система фільтрів позбавляє від необхідності регулярного очищення фільтра від пилу.
Істотно знижені вимоги до технічного обслуговування доповнюються низкою енергозберігаючих функцій, що в підсумку гарантує низьку загальну вартість володіння протягом усього терміну служби.
Функція постійної яскравості підтримує стабільний рівень яскравості протягом усіх 20 000 годин рекомендованого терміну експлуатації (на середньому рівні яскравості).
Серед переваг VPL-PHZ10 — низький рівень шуму і стильний дизайн, завдяки чому проектор можна використовувати практично скрізь.

Лазерне джерело світла Z-Phoshpor у поєднанні з механізмом проекції BrightEra 3LCD від Sony дозволяє добитися високої яскравості в 5000 люмен і природної передачі кольору.
Функція постійної яскравості підтримує однаковий рівень яскравості протягом усіх 20 000 годин рекомендованого терміну експлуатації (на середньому рівні яскравості).
Якість зображення підвищується за рахунок просунутих засобів обробки, якими обладнані проектори Sony для домашніх кінотеатрів.
Функція Reality Creation використовує базу даних зіставлення зразків для оптимізації відображення кожного пікселя.
Функція Contrast Enhancer аналізує світлі і темні області зображення і робить кожну з них чіткіше.
Завдяки роздільній здатності WUXGA у форматі 16:10 ви зможете побачити навіть дрібні деталі комп'ютерних презентацій, відеозображень і мультимедійного контенту.
Сучасний лазерний джерело світла має термін служби до 20 000 годин*, не вимагаючи заміни лампи, що істотно знижує поточні експлуатаційні витрати протягом всього терміну служби в порівнянні з традиційними проекторами.
Зосередьтеся на роботі і забудьте про технічне обслуговування: нова автоматична система чищення фільтрів видаляє пил кожні 100 годин.
Досягніть додаткового зниження витрат з допомогою зручних енергозберігаючих функцій: режим Picture Mute і автоматичне зменшення яскравості.
Функція швидкого включення істотно знижує час, який потрібен проектору на розігрів, перш ніж ви зможете почати вести презентацію на повній яскравості.
Неймовірно гнучкі можливості установки: проектор можна нахиляти під будь-яким кутом, ставити на бік і навіть перевертати.
Проста, економічно ефективна установка і можливість цифрової передачі HD-відео і аудіо, а також сигналів керування по одному кабелю Ethernet.
Низький рівень шуму вентилятора дозволяє використовувати проектор в умовах, де потрібна тиша — в аудиторіях і конференц-залах.
Компактний і стильний дизайн корпусу і плоска верхня поверхня дозволяє встановлювати проектор на стелю.
Режим зображення дозволяє добитися високої якості зображення в будь-яких умовах.
Підтримуються режими Standard, Dynamic і Brightness Priority, які дозволяють оптимізувати якість зображення в залежності від умов проведення презентації.
З допомогою Remote Commander налаштуваннями проектора можна керувати віддалено.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані