Проектор BENQ W1050 - AT041337 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор BENQ W1050 - AT041337 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Проектор BENQ W1050

Проектор BENQ W1050 - AT041337

Код товару: AT041337
Немає в наявності
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1920 x 1080, Тип для домашнього кінотеатру, Технологія DLP, Яскравість 2200 (ANSI lm), Порти і роз'єми 1 x RS232, 1 x mini-USB, 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x 3.5 мм, 1 x RCA, 1 x VGA (D-Sub), 2 x HDMI, Контрастність 15 000:1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Роздільна здатність матриці Full HD (1920x1080)
Тип для домашнего кинотеатра
Технологія DLP
Яркость 2200 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 1 x RS232, 1 x mini-USB, 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x 3.5 мм, 1 x RCA, 1 x VGA (D-Sub), 2 x HDMI
Поддержка форматов 16:9
Контрастность 15 000:1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица Full HD
Минимальная диагональ изображения 1.52 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения до WUXGA (1920 x 1200)
Горизонтальная 15 - 102 кГц
Вертикальная 23 - 120 Гц
Коэффициент масштабирования 1.2 x
Фокусное расстояние 19 - 22.65 мм
Мощность лампы 210 Вт
Строк служби 4500 годин (6000, 10000 економ режим)
Общая мощность звука 2 Вт (1 х 2 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC, HDTV (EDTV, SDTV)
Ширина 332.4 мм
Висота 99 мм
Глибина 214.3 мм
Вага 2.56 кг
Уровень шума 33 dB (31 dB эконом режим)
Опис

Придбати Проектор BENQ W1050 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

BenQ W1050 - проектор для домашнього кінотеатру.

Rec.709 — міжнародний стандарт HDTV, відповідність якому гарантує максимально точну передачу кольору і дозволяє глядачеві побачити фільм саме таким, яким його задумав режисер.
Завдяки спеціально відкаліброваному 6-швидкісному колірному колесу RGBRGB, проектор W1050 здатний відтворювати кольори з точністю 96% стандарту Rec. 709, тобто максимально точно зберігаючи передачу кольору оригінального зображення.

Проектор W1050 має високий рівень контрастності, що робить бездоганну візуалізацію найдрібніших деталей зображення, завдяки чому контент виглядає максимально реалістично.

Дивіться відео в якості Full-HD і насолоджуйтеся насиченим, яскравим та реалістичним зображенням, запускаючи трансляцію з Blu-ray або HD відео.

Проектор W1050 має 3 передвстановлених режими, створених з урахуванням найбільш популярних видів домашніх розваг: спортивний режим (для перегляду спортивних змагань), Vivid TV режим (підходить для відеоігор), режим Кіно.
Кожен з режимів відкалібрований і має особливі налаштування яскравості, контрастності, кольору, щоб ви могли насолоджуватися зображенням незалежно від того, що ви дивитеся будинку: спортивну трансляцію, фільм або граєте в улюблені ігри.

Проектор W1050 абсолютно простий у використанні завдяки вдосконаленому дизайну користувальницького інтерфейсу.

Функція «Корекція трапеції» дозволяє виправити спотворення геометрії зображення, наприклад, коли проектор встановлений на низькому столі і істотно спрощує установку проектора.

Налаштуйте проектуєме зображення з допомогою регулювання ніжок проектора.
Дана можливість налаштування спрощує установку проектора, якщо ви плануєте міняти його розташування.

Завдяки короткофокусній технології ви отримаєте велике зображення навіть в невеликому приміщенні.
З відстані всього три метри ви зможете насолодитися картинкою розміром 100 дюймів.

Швидка і зручна інсталяція — це можливо з проектором BenQ W1050!
Наявність великого оптичного зума 1.2 x дозволяє отримати зображення з великою діагоналлю з широкого діапазону відстаней.

BenQ розробила власну технологію SmartEco для економії енергії, яка в сукупності з енергоефективністю DLP-проекторів робить проектор BenQ W1050 більш економічним у використанні.
Режим SmartEco проектора дозволяє автоматично регулювати потужність ламп і інтелектуально встановлювати яскравість лампи на рівень максимального енергозбереження, зберігаючи найкращий контраст і яскравість зображення.

  • Режим SmartEco 
  • Режим «джерело сигналу не виявлено»
  • Автоматичне вимкнення
  • Енергоспоживання 0.5 Вт у режимі очікування
BenQ DLP проектори забезпечують чудову чіткість зображення, високу читаність тексту і яскраві, реалістичні кольори весь період роботи. BenQ використовує передову технологію DLP.
Принцип її роботи полягає в тому, що світло від лампи проходить через колірне колесо, придбаваючи певний колір, який відбивається від мільйонів мікродзеркал, розташованих на DMD-чіпі і потім потрапляє на екран.
Оптична система проектора має герметичний дизайн, тому DMD-чіп, дзеркала захищені від попадання на них пилу.

DLP-проектори мають високий рівень контрастності для бездоганної візуалізації дрібних деталей, тонких ліній і темних сцен.
Більш глибокий чорний колір і більш чітке, чисте зображення зроблять вашу презентацію легко читаємою навіть з останніх рядів у добре освітленому класі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані