Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix W300 Black (VQA070E1) - AT041359 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix W300 Black (VQA070E1) - AT041359 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix W300 Black (VQA070E1)

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix W300 Black (VQA070E1) - AT041359

Код товару: AT041359
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Компактні, Розмір матриці 1/2.3", Запис відео 3840 x 2160, 30 кадр./с, Оптичний зум 5х, Стабілізація комбінована, Бездротовий зв'язок Wi-Fi, GPS, Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nikon
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 1/2.3
Запись видео 30 кадр./с, 3840 x 2160 (UHD 4K)
Стабилизация комбинированная
Оптический зум
Число эффективных пикселей 16 Mpx
Беспроводная связь Bluetooth, GPS, Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков JPEG
Размер ЖК-экрана 3
Інтерфейси micro USB, micro-HDMI
Тип питания EN-EL12
Колір корпусу Чорний
Линейка Coolpix W
Минимальное фокусное расстояние 4.3 мм (35мм эквивалент: 24мм)
Максимальное фокусное расстояние 21.5 мм (35мм эквивалент: 120мм)
Максимальная диафрагма f/2.8-4.9
Конструкция 12 элементов в 10 группах
Режимы работы авто
Вага 231 г
Вбудована пам'ять 99 Мб
Общее число пикселей 16.79 Mpx
Емкость аккумулятора 1050 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix W300 Black (VQA070E1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Nikon — це японська компанія, що спеціалізується на виробництві оптики і електронних пристроїв для обробки зображень.
Компанія Nikon входить до Mitsubishi Group.
З моменту появи в 1917 році, цей бренд зробив чимало інноваційних проривів.
Невелика фірма, що спочатку налічувала кілька сотень співробітників, перетворилася в потужну корпорацію, одну з самих відомих торгових марок світу.
Людям, охочим придбати надійну фототехніку, можна сміливо рекомендувати купити фотоапарати Nikon, що по праву вважаються еталоном якості в своєму класі.
Фотоапарати Nikon - це розумний вибір.

Цифровий фотоапарат Nikon Coolpix W300

Black (VQA070E1)

може використовуватися навіть в екстремальних умовах.
Він може занурюватися на глибину до 30 метрів без аквабокса і витримувати падіння з висоти до 2,4 метра без будь-яких додаткових чохлів.
Йому не страшні ні пил, ні вода, ні сніг, ані різкі коливання температури.
Більше того, фотоапарат Nikon Coolpix W300 дозволяє користувачеві вести зйомку в повному гідрокостюмі або в лижних рукавичках, оскільки забезпечений збільшеною рукояткою, великими кнопками і 3-дюймовим дисплеєм з яскравим підсвічуванням.

 - Тільки якісні фотографії.
Камера Nikon Coolpix W300 отримала 16-мегапіксельний сенсор, який працює спільно з високопродуктивним процесором.
Вони дозволяють вибирати рівень світлочутливості аж до ISO 6400, отримуючи чіткі знімки з реалістичними кольорами навіть у підводних гротах.
Стандартний об'єктив підходить для створення ширококутних знімків і великих планів завдяки наявності 5-кратному оптичному зуму і підтримці функції інтелектуального згладжування при 10-кратному цифровому наближенні.

 - Сучасні технології в дії.
Швидкий автофокус здатний миттєво виявляти об'єкт навіть в умовах недостатньої освітленості і при високій контрастності фону.
Завдяки цьому кожен кадр виходить по-справжньому чітким і різким.
Гібридна система стабілізації зображення допомагає отримувати якісні кадри і відео навіть при зйомці з вікна автомобіля, що рухається.

 - Робота в динаміці.
Навіщо обмежуватися тільки статичними фотографіями?
Пристрій Nikon Coolpix W300 може записувати 4K-відео зі швидкістю до 30 кадрів в секунду, передаючи всі подробиці цікавих подій.
При зниженні роздільної здатності Full HD частоту зміни кадрів можна підвищити до 60 або 120 к/с, що особливо важливо при роботі з швидко рухомими об'єктами – наприклад, при зйомці підводних мешканців або дикої природи.

 - Оригінальні функції.
Камера Nikon Coolpix W300 дозволяє отримувати оригінальні художні ефекти при зйомці інтервальних і уповільнених роликів.
Крім того, вона підтримує режим макрофотографії, який працює як на суші, так і під водою.
Функція серійної зйомки дає можливість створювати до 7 повноформатних кадрів в секунду, запам'ятовуючи найдрібніші деталі динамічних сцен.

 - Точна інформація.
Вбудовані датчики і супутникові модулі здатні доповнювати кожен файл детальною інформацією про місцезнаходження користувача і навколишніх умовах – у тому числі координатами, глибиною занурення або висотою над рівнем моря, тиском та іншими.

 - Безпровідні комунікації.
Для дистанційного керування зйомкою досить синхронізувати камеру зі смартфоном через Bluetooth і скористатися фірмовим додатком SnapBridge.
Для отримання більш високої швидкості передачі даних (наприклад, для обміну файлами з комп'ютером) у пристрої передбачений адаптер Wi-Fi.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані