Комп'ютер Dell OptiPlex 3050 MFF S2 (N016O3050MFF) - AT041868 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell OptiPlex 3050 MFF S2 (N016O3050MFF) - AT041868 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Dell OptiPlex 3050 MFF S2 (N016O3050MFF)

Комп'ютер Dell OptiPlex 3050 MFF S2 (N016O3050MFF) - AT041868

Код товару: AT041868
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти HD Graphics 630, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти HD Graphics 630
Об'єм SSD 128 ГБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel B250
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер HDA (High Definition Audio)
Мощность блока питания 65 Вт
Колір Чорний
Вес, кг 1.2
Опис

Придбати Комп'ютер Dell OptiPlex 3050 MFF S2 (N016O3050MFF) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інноваційний дизайн. Вибирайте з декількох спеціалізованих рішень для монтажу, включаючих, наприклад, нову універсальну стійку для OptiPlex Micro з кабельним коробом, щоб звільнити своє робоче місце, зробити його візуально привабливими та максимально продуктивним.

Компактність без компромісів. Вбудована підтримка двох дисплеїв і продуктивність корпоративного класу в самому компактному з можливих форматів. Новий комп'ютер займає на 60% менше місця на горизонтальній поверхні, при цьому, як і раніше, забезпечує високий рівень надійності.

Просте обслуговування. Зручне обслуговування системи без спеціальних інструментів і управління без додаткового каналу спрощують модернізацію і заміну компонентів.

Потужніше, ніж коли-небудь. Комп'ютери створені на базі процесорів Intel® сьомого покоління з енергоспоживанням 35 Вт і підтримують моделі аж до Core™ i5.

Прискорення вашої роботи. Підтримка новітньої пам'яті DDR4 з частотою 2 133 МГц об'ємом до 32 Гбайт дозволяє поліпшити графіку і забезпечити більш плавну роботу.

Стабільна якість зв'язку. Новітній стандарт 802.11 ac Wave 2 Wi-Fi підвищує якість бездротових підключень. Підтримуйте зв'язок на великих відстанях від вашого маршрутизатора Wi-Fi і зберігайте високу швидкість для потокових трансляцій.

Свобода і безпека. Плавна передача даних і стабільне підключення по різноманітним портів, включаючи DisplayPort, HDMI і опціонально VGA або послідовний порт, дозволять вам працювати впевнено і спокійно.

Завжди в актуальному стані. Для всіх комп'ютерів OptiPlex 3050 доступний пакет Dell Command Suite, спрощує оновлення драйверів, BIOS і мікропрограми. У цей пакет входять безкоштовні інструменти для детальної настройки і конфігурації системи автоматизації та BIOS. Такі інструменти гарантують безпечну експлуатацію вашого парку пристроїв.

Постійний захист. Модуль TPM, система оповіщення про розтині корпусу і програмне забезпечення DDPE дозволять вам зосередитися на роботі і менше турбуватися про функціонування системи.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані