Індикатор клювання Balzer Sensotec Baby (11967 100) - AT042075 - купити Аксесуари для риболовлі в Києві й Україні, доступні ціни на Індикатор клювання Balzer Sensotec Baby (11967 100) - AT042075 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Індикатор клювання Balzer Sensotec Baby (11967 100)

Індикатор клювання Balzer Sensotec Baby (11967 100) - AT042075

Код товару: AT042075
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Установка на вудлище, Тип електронний, Сезон літо,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Balzer
Установка на удилище
Сезон лето
Тип электронное
Опис

Придбати Індикатор клювання Balzer Sensotec Baby (11967 100) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сигналізатор клювання — це пристрій, що яким-небудь зручним і явним чином показує, що риба клюнула на приманку, заглотнула гачок і намагається піти. Саме він дозволяє швидко зреагувати і своєчасно почати вивужування здобичі, тому значення його важко переоцінити.


Сигналізатор клювання Balzer Sensotec Baby електронний з кріпленням на вудилище (11967 100)

Озброївшись для риболовлі сигналізатором клювання Balzer Sensotec Baby, ви можете бути впевнені, що ні одна покльовка не залишиться без вашої уваги. Причому це стосується риболовлі в будь-який час дня і ночі, адже цей сигналізатор обладнаний світловим і звуковим сигналом.

Мобільна конструкція даного сигналізатора кріпиться безпосередньо на вудилище, за допомогою спеціальних гумових кілець, які гарантують надійну його фіксацію при будь-якому діаметрі снасті.

Живлення сигналізатора здійснюється двома батарейками, корпус його має вологозахисну конструкцію, і він не боїться ні дощу, ні бризок води.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані