Мишка Logitech MX Master 2S Graphite (910-005139) - AT042401 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Logitech MX Master 2S Graphite (910-005139) - AT042401 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мишка Logitech MX Master 2S Graphite (910-005139)

Мишка Logitech MX Master 2S Graphite (910-005139) - AT042401

Код товару: AT042401
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 7, Тип Бездротові, Інтерфейс підключення Bluetooth, Роздільна здатність (max) 4000 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Logitech
Количество кнопок 7
Тип безпровідний
Інтерфейс підключення Bluetooth
Разрешение (max) 4000 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки боковые
Разрешение (min) 200 dpi
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Живлення акумулятор
Розміри 126 x 85.7 x 48.4 мм
Вага 145 г
Опис

Придбати Мишка Logitech MX Master 2S Graphite (910-005139) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Флагманська миша Logitech призначена для досвідчених користувачів і майстрів своєї справи. Вона дозволяє виконувати безліч завдань, досягаючи при цьому відмінних результатів. Модель MX Master 2S підтримує технологію Logitech Flow, яка дозволяє без зусиль працювати одночасно на двох комп'ютерах, переміщуючи між ними потрібні дані — і все це за допомогою всього однієї миші. У поєднанні з іншими передовими функціями і ефектним дизайном ця миша неймовірно зручна у використанні, надає широкі можливості управління і налаштування і відрізняється винятковою точністю.

Робота на декількох комп'ютерах
Підтримка технології Logitech Flow дозволяє використовувати весь потенціал миші Master MX 2S, легко і просто працюючи на декількох комп'ютерах одночасно. Переміщуйте курсор миші між екранами комп'ютерів (до трьох) і копіюйте потрібні фрагменти тексту, зображення і файли з одного пристрою на інший.

Відстеження на будь-якій поверхні
Першокласна миша заслуговує самої кращої системи відстеження. Саме тому в моделі MX Master 2S використовується інноваційний датчик з чутливістю 4000 точок на дюйм, здатний відстежувати рух практично по будь-якій поверхні, навіть на склі.

Швидка перезарадка
Підключіть мишу Master MX 2S до комп'ютера за допомогою кабелю для зарядки microUSB, і всього через три хвилини миша накопичить достатньо енергії для безперебійної роботи протягом всього дня. А повного заряду пристрою вистачає на 70 днів.

Точна прокрутка
Швидко і легко прокручуйте об'ємні документи і веб-сторінки. Коліщатко з регульованою швидкістю прокрутки автоматично переходить з режиму в режим покрокової надшвидкої прокрутки. Одне натискання коліщатка для великого пальця — і прокрутка буде здійснюватися по горизонталі.

Технологія EASY-SWITCH і два способи підключення
Підключайте мишу Master MX 2S, використовуючи приймач Logitech Unifying, який поставляється в комплекті або енергозберігаючу технологію Bluetooth®. Завдяки технології Logitech Easy-Switch™ можна встановити з'єднання з декількома пристроями (до трьох) і легко перемикатися між ними одним натисненням кнопки.

Створена для зручності
Ретельно розроблена ергономічна конструкція забезпечує природне положення кисті і зап'ястя при роботі. Зручно розташовані кнопки і коліщата забезпечують точне управління і плавне прокручування.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані