Процесор AMD Ryzen Threadripper 1920X (YD192XA8AEWOF) - AT042636 - купити Процесори в Києві й Україні, доступні ціни на Процесор AMD Ryzen Threadripper 1920X (YD192XA8AEWOF) - AT042636 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Процесор AMD Ryzen Threadripper 1920X (YD192XA8AEWOF)

Процесор AMD Ryzen Threadripper 1920X (YD192XA8AEWOF) - AT042636

Код товару: AT042636
Немає в наявності
Короткий опис:
Сімейство процесора AMD Ryzen, Тип сокету TR4, Кількість ядер 12 ядер, Графічне ядро немає, Тактова частота ядра 3.5GHz, Тип поставки BOX,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD
Сімейство процесора AMD Ryzen
Тип сокета TR4
Мікроархитектура Zen
Тип поставки BOX
Теплопакет 180 Вт
Об'єм кеш-пам'яті 2-го рівня 12x512KB
Об'єм кеш-пам'яті 3-го рівня 32MB
Технологія CMOS 14 nm
Особливості без кулера
Тактова частота ядра 3.5 ГГц
Опис

Придбати Процесор AMD Ryzen Threadripper 1920X (YD192XA8AEWOF) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Процесор AMD Ryzen Threadripper створений, щоб надати незаперечну перевагу багатозадачності на неперевершеній платформі X399 для настільних ПК.

У новій архітектурі AMD Zen використовується потужний механізм виконання, а також підтримується функція одночасної багатопоточності (SMT). Ядра Zen розроблені для ефективного використання наявних ресурсів мікроархітектури для забезпечення максимальної обчислювальної продуктивності. Нова трирівнева кеш-пам'ять з низькою затримкою і нові алгоритми попередньої вибірки значно зменшують кількість кеш-промахів і збільшують пропускну спроможність в порівнянні з попередньою мікроархітектурою.

Хмарні обчислення, продуктивність промислового рівня, технології віртуальної реальності, ігри і безпека даних відкривають нові горизонти і вимагають більш високого рівня продуктивності обчислень при максимальної енергоефективності. Спочатку інженери компанії AMD розробили нову архітектуру Zen таким чином, щоб вона могла відповідати і навіть перевершувати високі вимоги, що стосуються продуктивності та ефективності, не тільки додатків наступного, але і подальших поколінь.

12 ядер надають дивовижні 24 потоки одночасної багатозадачної потужності, в той час як 38 МБ комбінованої кеш-пам'яті і великий набір модулів вводу/виводу від платформи для ентузіастів AMD X399, забезпечують готовність до будь-яких завдань. 64 смуги шини PCIe 3-го покоління для задоволення високих вимог відеокарти і інтерфейсу NVMe.

Налаштовуваний чіпсет AMD X399 створений для людей творчих професій і любителів ігор. Він забезпечує величезний простір для декількох відеокарт і інтерфейсів NVMe.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані