Корпус Vinga Graphyte - AT043122 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Vinga Graphyte - AT043122 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Корпус Vinga Graphyte

Корпус Vinga Graphyte - AT043122

Код товару: AT043122
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Класичні, Зовнішні роз'єми 2 x Audio (мікрофон, навушники), 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, Спосіб установки вертикальний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса класичні
Внешние разъемы 2 x Audio (микрофон, наушники), 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество слотов расширения 7
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Матеріал корпусу пластик, металл 0,6 мм
Габарити, мм 385 x 180 x 410 мм
Вес, кг 3.9
Места для дополнительных вентиляторов Top 1x12 см, Back 1x12 см, Корзина HDD 2х12 см
Максимальная длина БП 175 мм (модульный 150 мм)
Рекомендуемая длина проводов БП Другие 450 мм, HDD 400 мм
Опис

Придбати Корпус Vinga Graphyte Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус Graphyte - ідеальний вибір для складання домашнього або офісного ПК. Простий строгий дизайн з графітовим віконцем на бічній панелі органічно впишеться в будь-який стиль оформлення інтер'єру. Потенційно цікавий варіант для складання недорогої машини.

Упаковка і комплект поставки

Корпус Vinga Graphyte упакований в традиційну коробку з міцного картону з монохромним принтом. На її гранях можна знайти не тільки назву моделі, а й специфікацію виробу англійською та українською мовами. Для зручності транспортування передбачені вирізи на торцях.

Комплект поставки включає в себе непоганий набір аксесуарів для складання комп'ютера: набір стійок і гвинтів для кріплення материнської плати, блоку живлення, вентиляторів, накопичувачів і навіть радіаторів СВО. Крім цього, є кілька одноразових стяжок для проводів і системний динамік.

Зовнішній вигляд

Дизайн Vinga Graphyte вийшов досить стриманим. Повністю графитово-чорний, з прозорим вікном на лівій стінці. Хоча окремі елементи у вигляді похилих боковин і напівпрозорий фасад з сітчастими вставками надають йому не нудний зовнішній вигляд. Шасі виготовлено зі сталевих листів товщиною 0,58 мм і доповнено пластиковими деталями.

Центральна частина лицьової панелі закрита тонованим акрилом з логотипом бренду Vinga в нижній частині і сріблястим пластиковим кантом по контуру. Вона дозволить милуватися підсвічуванням вертушок, в разі установки таких. Самі поверхні вийшли досить практичними, оскільки на них слабо помітні відбитки пальців, а ті що накопичилися - легко видаляються підручними засобами. На торцях є вставки з дрібнодисперсної сітки, покликані забезпечити приплив свіжого повітря всередину системи.

Панель кріпиться на ряді звичних засувок. Після її демонтажу відкривається вид на шасі і посадочні місця під три 120-мм вентилятора.

Верхня панель Vinga Graphyte виконана зі сталі. Ближче до її тильної частини знаходяться грати з посадковим місцем для 120-мм «Карлсона» або радіатора СВО, прикрита магнітним фільтром-сіточкою з металу для зменшення швидкості накопичення пилу всередині ПК. Зовнішні порти і кнопки знайшли свій притулок з протилежного краю. Набір елементів цілком типовий для даного сегмента: пара портів USB 2.0, один USB 3.0 і два 3,5-мм роз'єму для мікрофона і навушників. Поруч з ними розташувалися кнопки живлення і перезавантаження, а також пара світлодіодних індикаторів.

Ззаду все стандартно: зверху знаходиться виріз під інтерфейсну панель материнської плати і посадочне місце під 120-мм вертушку на видув. Під ними розташовані сім заглушок слотів розширення з монтажною планкою, яка закриває звичні гвинтові кріплення.

На дні корпусу є вентиляційний отвір з пиловим фільтром, призначене для доступу холодного повітря до БЖ. Фільтр легко знімається, продувається і миється. В наявності дві пари пластикових ніжок висотою 17 мм з тоненькими гумовими накладками, які забезпечують хорошу стійкість на різних типах поверхні і достатній приплив повітря для джерела живлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані