Материнська плата ASUS B250 MINING EXPERT - AT043188 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASUS B250 MINING EXPERT - AT043188 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Материнська плата ASUS B250 MINING EXPERT

Материнська плата ASUS B250 MINING EXPERT - AT043188

Код товару: AT043188
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel B250, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x HDMI, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC), 4 x USB 3.1 Gen1 Type-A, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 18 x PCIe x1, 1 x PCIe x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS, INTEL
Модель чіпсета Intel B250
Сокет LGA1151
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 2 x PS/2, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC), 4 x USB 3.1 Gen1 Type-A
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCIe x16, 18 x PCIe x1
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
Підтримка RAID no RAID
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 6-е и 7-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Частота, МГц 2133
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I219V
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1 x USB 3.1, 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый EATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
Прочие коннекторы 1 x C, 1 x COM port connector, 1 x Front panel audio connector, 1 x S/PDIF out header, 1 x System panel, 3 x 4-pin AUXPWR Header
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата ASUS B250 MINING EXPERT Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Торгова марка Asus, що належить тайванській компанії ASUSTeK Computer Inc. є одним з найбільших світових виробників, що випускають складну електроніку у багатьох сегментах ринку.
В тому числі, володіючи часткою близько 40 % від загального обсягу ринку материнських плат Asus з повним правом може назватися брендом №1 в світі.
Цікавий той факт, що якщо материнські плати Asus поставити один на одного, то висота їх буде в 600 разів вище знаменитої гори Еверест і в 10 000 вище хмарочоса Тайпей.
Мабуть, кожен третій ПК в світі може похвалитися, що на його материнській платі красується логотип цього тайванського виробника.
У прагненні бути на крок попереду у всьому, ASUSTeK Computer Inc. першою впроваджує в нові материнські плати Asus ряд розробок та інновацій, які згодом незмінно стають індустріальним стандартом для всієї галузі.


ASUS B250 Mining Expert — перша в світі материнська плата з 18 роз'ємами PCIe x1 і одним слотом PCIe x16 на борту, а також трьома розділеними роз'ємами ATX12V.

Розроблена для забезпечення потужності, необхідної вашим відеокартам
B250 Mining Expert спроектована таким чином, щоб забезпечити все необхідне для ваших GPU, максимально ефективно.
19 слотів PCIe згруповані в три різні зони, кожна з яких оснащена власним виділеним 24-контактним роз'ємом живлення ATX12V — зменшуючи складність електроживлення і забезпечуючи достатню подачу живлення на всі слоти.

Стабільна малошумна потужність для ваших графічних процесорів
Стабільна малошумна потужність є серйозною перевагою для 24/7 криптовалютного видобутку.
Ось для чого була розроблена B250 Mining Expert.
Якісні компоненти забезпечують плавну напругу і знижують частотний шум, тому ваші GPU отримують якісну подачу живлення, необхідну для надійної роботи.

Просте управління і налагодження
B250 Mining Expert має вбудовані датчики для відображення стану кожної відеокарти з моменту включення живлення.
В той момент, коли з'явиться екран Power-On Self-Test (POST), ви побачите графічне представлення статусу кожного слота — так що ви відразу дізнаєтеся, чи є проблеми або ваша робота по видобутку в порядку.

Проста настройка
На відміну від деяких конкуруючих плат, B250 Mining Expert має спеціальний режим Mining Mode, який включений за замовчуванням, усуваючи необхідність у внесенні змін на рівні BIOS, необхідних для максимізації продуктивності інтелектуального аналізу.
Режим Mining встановлює швидкість PCI Express на PCIe 1.0 і відключає модуль підтримки сумісності, тому ви отримуєте кращу стабільність і сумісність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані