Камера відеоспостереження Milesight MS-C4481-PB - AT043198 - купити Камери в Києві й Україні, доступні ціни на Камера відеоспостереження Milesight MS-C4481-PB - AT043198 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Камера відеоспостереження Milesight MS-C4481-PB

Камера відеоспостереження Milesight MS-C4481-PB - AT043198

Код товару: AT043198
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Мережева камера 4mp H.265 Mini Dome IP Camera MS-C4481-PB

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Вид Купольна
Роздільна здатність 2592x1520
Размер матрицы 1/2.8"
Тип сенсора и его производитель 1/3" CMOS
Фокусное расстояние 3.6
Діапазон робочих температур -30°C ~ +60°C
Особливості IP66
Розміри 106.6 × 106.6 × 47 мм
Тип сьемки кольорова
Виробник Milesight
Опис

Мережева інтелектуальна відеокамера в компактному антивандальному купольному корпусі Milesight MS-C4481-PB належати серії Starlight призначена для проектування на своїй основі багатофункціональної системи відеоспостереження зовні об'єктів. Головним надбанням моделі є підтримка SIP протоколу, який несе в собі ряд додаткових можливостей. Крім приголомшливої ​​начинки не залишає без уваги і елегантний зовнішній вигляд, що дозволяє без особливих проблем вписатися на будь-якому об'єкті.

Розробники постаралися на славу і випустили в особі цієї моделі чудове, багатофункціональне і надійне рішення по організації високоефективної системи відеоспостереження з наданням картинки високої якості. В якості головного компонента для камери була обрана ½.8 дюймова матриця CMOS з прогресивною розгорткою. Її зусиль вистачає на надання приголомшливого зображення у відмінній деталізації при високій роздільній здатності чотири мегапікселя. Відео Bit Rate: 16Kbps ~ 16Mbps (CBR / VBR настроюється). На допомогу матриці йдуть ряд сучасних функцій із завданням оптимізації картинки в залежності від різних умов зйомки. Так в підтримці такі корисні функції як Super WDR 120дБ, компенсації фонової і задньої засвітки, 3D DNR шумозаглушення, RoI, а також компенсація розмиття для рухомих об'єктів.

Матриця камери має відмінний рівнем мінімальної світлочутливості, від чого дозволяє продовжувати зйомку аж до рівня мінімального освітлення в 0.008Lux для кольорового зображення і в 0.004Lux для чорно-білого.

На борту мають місце інтелектуальні функціональні можливості, що включають детекцию по руху, приватність зон і здійснення дзвінка по SIP протоколу з реєстрацією / P2P.

Модель вже забезпечена якісним об'єктивом з фокусом 3,6 міліметра і широким кутом огляду 85,2 градуса. При бажанні цей об'єктив може бити опціонально за додаткову плату замінений на 2,8 або 6 міліметровий.

Підключення мережі відбувається через Ethernet порт RJ45 (10M / 100M). У підтримці безліч мережевих протоколів: TCP / IP, UDP, RTP, RTSP, RTCP, HTTP, HTTPS, DNS, DDNS, DHCP, FTP, NTP, SMTP, UPnP, SIP, SNMP, IPv6, PPPoE, VLAN.

Відеокамера Milesight MS-C4481-PB реагує на такі події як несанкціоноване рух, звук, розрив мережі, конфлікт IP адрес. Реакцією для руху і звуку може бити відправка файлів у форматі AVI / JPG на FTP / NAS / SD, здійснення дзвінка по SIP протоколу і відправка JPG фото на SMTP. Реакцією ж в разі конфлікту IP і розриву мережі може бити відправка файлів у форматі AVI / JPG на NAS / SD або ж HTTP Notification.

Відповідність ONVIF 2.4 Profile S / PSIA / CGI / SDK говорить про хорошою сумісності з безліччю обладнання від багатьох всесвітньо відомих виробників.

Доповнює камеру вбудований мікрофон і наявність слота під SD / SDHC / SDXC карту пам'яті з допустимим обсягом до 64 гігабайт.

Відеокамера Milesight MS-C4481-PB піддається простоті монтажу, що в першу чергу обумовлено підтримкою трехосевой регулювання.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані