Спальний мішок Highlander Sleepline 250 Mummy/+5°C Black (Left) - AT043261 - купити Спальні мішки в Києві й Україні, доступні ціни на Спальний мішок Highlander Sleepline 250 Mummy/+5°C Black (Left) - AT043261 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Спальний мішок Highlander Sleepline 250 Mummy/+5°C Black (Left)

Спальний мішок Highlander Sleepline 250 Mummy/+5°C Black (Left) - AT043261

Код товару: AT043261
В наявності
86 грн
Короткий опис:

Спальний мішок Highlander Sleepline 250 Mummy / + 5 ° C Black

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір 185x75х30
Колір Black
Внутренний материал Polyester 170T Cotton Feel
Внешний материал Polyester 170T
Наполнитель Mono Holowfibre
Температурный режим (Extreme/Comfort/Max) -5/+8/+15
Тип кокон
Вид кокон
Сезон осень, лето, весна
Молния двухсторонняя
Плотность утеплителя 250 г/м2
Температура минимальная -5° C
Температура комфорту +5
Температура максимальная +15 °C
Виробник Highlander
Вага 1100 г
Опис

Лінійка спальних мішків Highlander Sleepline 250 Mummy розрахована на людей не часто вирушають в походи, а скоріше для бажаючих зберегти певний рівень комфорту в кемпінгу, придбавши для цього відповідний зазначеним тепловим режимам спальний мішок за розумну ціну. Дана модель, хоч і є трьохсезонного, все ж більше рекомендована на весну і літо. Спальний мішок має комфортну на дотик внутрішню підкладку, сучасний наповнювач з мікроволокна і, завдяки своїй конструкції кокона, є більш компактним і краще зберігає тепло.

Характеристики:

Тип: кокон
Сезон: 3-х сезонний
Температура максимальна (T Max), ° C: +15
Температура комфорту (T Comfort), ° C: +8
Температура межі комфорту, (T Limit), ° C: +5
Температура екстриму, (T Extreme), ° C: -5
Матеріал зовнішній: Polyester 170T - синтетичний матеріал, має властивості хорошого повітрообміну, зносостійкості, не схильний до дії ультрафіолету
Матеріал внутрішній: Polyester 170T Cotton Feel - синтетичний матеріал, має властивості хорошого повітрообміну, зносостійкості, не схильний до дії ультрафіолету, завдяки спеціальній обробці має зовнішню структуру бавовни
Наповнювач: Mono Holowfibre - синтетичний утеплювач, складається з порожнистих мікроволокон з силіконовою обробкою. Матеріал зберігає теплоізоляційні властивості, навіть перебуваючи в умовах підвищеної вологості. Володіє антибактеріальними і антиалергенними властивостями. Має низький коефіцієнт залишкової деформації, завдяки чому добре зберігає свою первісну форму.
Блискавка: ліва, двостороння

Технологічні особливості:

Форма кокона сприяє кращому збереженню тепла, має меншу вагу і розмір в чохлі ..
Приємна на дотик внутрішня підкладка
Двостороння блискавка по всій довжині спального мішка
Утеплювальний борт уздовж блискавки
Петлі для сушки
Чохол для зберігання і транспортування спального мішка

Габарити і вага:

Розміри, см (довжина / ширина в плечах / ширина в ногах): 185x75х30
Розмір в упакованому вигляді, см: ∅22x35
Вага наповнювача, г / м2: 250
Вага спального мішка, г 1100

Особливості догляду, прання і зберігання:

Прання спального мішка рекомендується проводити відповідно до інформації, зазначеної на ярлику виробу, а саме прати в ручну або в машинці на спеціальних режимах відповідних типу матеріалів спального мішка, при температурі не вище 35 - 40 ° C. Використовувати кошти для делікатного прання.
На зберіганні спальний мішок повинен знаходитися сухим, довге перебування в мокрому стані в значній мірі впливає на теплоізоляційні, міцнісні характеристики і зовнішній вигляд виробу. Рекомендується по можливості просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі, або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушка за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, батарея і ін.)
Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, зберігати його рекомендується в сухому місці в розправленому стані. Тривалий час перебування в чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб перешкодити злежування тканин в одному положенні.

Комплектація:

Спальний мішок
чохол

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані