Цифровий фотоапарат Canon EOS 7D Mark II Body (9128B157) - AT043695 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Canon EOS 7D Mark II Body (9128B157) - AT043695 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий фотоапарат Canon EOS 7D Mark II Body (9128B157)

Цифровий фотоапарат Canon EOS 7D Mark II Body (9128B157) - AT043695

Код товару: AT043695
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Дзеркальні, Розмір матриці 22.4 х 15.0 мм, Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body), Бездротовий зв'язок підтримка карт Eye-Fi, Wi-Fi, GPS, Число ефективних пікселів 20.2 Mpx,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Тип фотокамер Зеркальные
Размер матрицы 22.4 х 15.0 мм
Запись видео 60 к/сек, Full HD (1920x1080)
Комплектация фотоаппарата без объектива (Body)
Число эффективных пикселей 20.2 Mpx
Тип карт памяти CompactFlash
Беспроводная связь GPS, Wi-Fi, поддержка карт Eye-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DPOF, JPEG
Тип видоискателя зеркальный
Размер ЖК-экрана 3
Особливості возможность подключения внешней вспышки
Інтерфейси HDMI, USB 3.0, вход для микрофона, выход для наушников
Тип питания LP-E6N
Колір корпусу Чорний
Линейка EOS 7D
Співвідношення сторін 3:2
Процессор обработки изображения два процессора DIGIC 6
Фильтр нижних частот встроенный/фиксированный
Тип цветового фильтра основные цвета
Байонет EF
Совместимость с объективами EF
Режимы работы авто, беспроводная вспышка, ручная, синхронизация по 2-й шторке
Вага 910 г
Матеріал корпусу Металл, пластик
Общее число пикселей 20.9 Mрх
Емкость аккумулятора 1865 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Canon EOS 7D Mark II Body (9128B157) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відбитки виставкової якості
Від зйомок живої природи до мотоспорту та вуличної фотографії, нова конструкція 20,2 - мегапіксельного датчика дозволяє створювати знімки, які можна з гордістю повісити на стіну. Навіть в умовах слабкого освітлення камера EOS 7D Mark II забезпечує створення фотографій і відероликів з високою деталізацією.

Датчик виміру експозиції з роздільною здатністю 150 000 пікселів і розпізнаванням променів інфрачервоного спектру
Для стабільного і точного виміру експозиції камера EOS 7D Mark II використовує датчик з роздільною здатністю 150 000 пікселів, який ділить на сцену 252 зони. Кожна з них аналізується, а потім правильні параметри експозиції або встановлюються автоматично, або пропонуються фотографу. Інфрачервоне світло вимірюється разом з видимою частиною спектра для досягнення більш високої точності в складних умовах освітлення.

Неперевершені результати в умовах слабкого освітлення
Навіть при погіршенні освітлення можна продовжити зйомку без шкоди для результатів творчості. EOS 7D Mark II забезпечує чудову якість зображення при чутливості ISO до ISO 16000 (з можливістю розширення до еквівалента ISO 51200) — прекрасно підходить для непомітною зйомки на вулицях, зйомки руху в складних умовах і навіть для макрозйомки з рук.

Виявлення мерехтіння
Мерехтливе світло, наприклад, від флуоресцентних ламп може призвести до нестабільної яскравості і кольору при зйомці. Камера EOS 7D Mark II може розпізнавати такі умови і розраховувати час кожного знімка так, щоб воно збігалося з моментами максимальної яскравості джерела мерехтливого освітлення, для створення якісних знімків.

Камера спеціально для вас
Як використовувати EOS 7D Mark II? Ви можете налаштувати елементи керування зйомкою, систему фокусування і безліч інших користувача елементів управління так, як вам подобається. Навіть 100% огляд видошукача можна налаштовувати за допомогою електронного дисплея, працює в реальному часі.

Універсальний дизайн EOS
З вулиці в студію — EOS 7D Mark II чудово підходить для зйомки в будь-яких умовах. Ідеально підходить для зйомки спортивних подій та рухомих об'єктів завдяки своїй швидкості і точності, а вбудований GPS і функції зйомки в умовах слабкого освітлення роблять її незамінною для фотографів-мандрівників. Єдине питання — це як нею скористаєтеся ви.

Пило - і вологозахищена конструкція
Продовжуйте впевнено знімати навіть при погіршенні погоди. Елементи керування із захистом від атмосферних впливів захищають EOS 7D Mark II від води і пилу, а конструкція з магнієвого сплаву забезпечує її міцність.

Вбудований GPS
Камера EOS 7D Mark II може привласнювати зображенням і відеороликам гео-мітки з зазначенням ваших координат, в якій би точці світу ви не перебували. Записується широта, довгота, висота над рівнем моря, напрямок за компасом, а також всесвітній координований час.

Мультиекспозиція
Створюйте складові знімки на камері з допомогою режиму мультиекспозиції, щоб накласти зображення одне на одного.

Подвійний роз'єм для карт пам'яті
EOS 7D Mark II оснащена подвійним гніздом для карт пам'яті, що дозволяє автоматично проводити резервне копіювання файлів під час зйомки і збільшувати об'єм зберігання.

Розширені функції для створення відео
Підніміть ваші відеопроекти на новий рівень, використовуючи функції відеозйомки, реалізовані на рівні галузевих стандартів. Створюйте уповільнені відеозаписи у форматі Full HD (60 кадрів/с) і контролюйте запис звуку з роз'ємами для мікрофона і навушників.

Чудові можливості фокусування у режимі відеозйомки і Live View.
Для забезпечення швидкого і плавною автофокусування при відеозйомці або в режимі Live View камера EOS 7D Mark II оснащена передовою технологією автофокуса Canon Dual Pixel CMOS AF. Кожен ефективний піксель складається з двох незалежних фотодіодів, які зчитують світлові сигнали окремо при автофокусуванні з фазовим детектування і разом при створенні зображення. Швидкість і чутливість фокусування при відеозйомці можна регулювати для отримання ефекту плавної зміни фокуса.

Залишайтеся на зв'язку
Для виведення відео у форматі Full HD на зовнішні пристрої запису можна використовувати HDMI-роз'єм, завдяки чому EOS 7D Mark II добре підійде для професійного відеомонтажу. Роз'єми для мікрофона і навушників дозволяють записувати цифровий звук високої якості, а з безшумними елементами керування можна змінювати налаштування камери без неприємного шуму.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані