Портативна рація Motorola TALKABOUT T82 Extreme Quad Yellow Black (5031753007218) - AT043803 - купити Портативні рації та аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Портативна рація Motorola TALKABOUT T82 Extreme Quad Yellow Black (5031753007218) - AT043803 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Портативна рація Motorola TALKABOUT T82 Extreme Quad Yellow Black (5031753007218)

Портативна рація Motorola TALKABOUT T82 Extreme Quad Yellow Black (5031753007218) - AT043803

Код товару: AT043803
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Радіус дії до 10 км, Потужність приймача 0.5 Вт, Кількість каналів 16 каналів, Функціональні можливості функція VOX/IVOX, Режим сканування, шумоглушитель, блокування клавіатури, удароміцний бризго-захищеній корпус, Живлення акумулятор, Вібровиклик є,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Мощность приемника 0.5 Вт
Функциональные возможности функция VOX/IVOX, Режим сканирования, шумоподавитель, блокировка клавиатуры, ударопрочный брызго-защищенный корпус
Живлення акумулятор
Додаткові можливості фонарик, одновременный мониторинг двух каналов, кнопка вызова экстренной помощи, IPx4
Радіус дії до 10 км
Количество каналов 16 каналов
Виробник Motorola
Опис

Придбати Портативна рація Motorola TALKABOUT T82 Extreme Quad Yellow Black (5031753007218) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

В парку з вашими дітьми, на пляжі з друзями або просто для завзятого любителя пригод, що насолоджується прогулянкою.
TALKABOUT — це відмінний спосіб підтримувати зв'язок, щоб ви могли зосередитися на особливих моментах.
Рації TALKABOUT забезпечують надійну, миттєву комунікацію в режимі голосового безпровідного зв'язку або за допомогою натискання кнопок, тому вам не треба ні про що турбуватися.
Високотехнологічні радіоприймачі оснащені різними функціями для більш ефективного спілкування з родиною, друзями або членами команди.
Завдяки захисту IPx4 прилад стійкий до впливу погодних умов, він здатний працювати в найбільш несприятливих середовищах.
Новий прихований дисплей полегшує здійснення викликів і включається, коли вам це потрібно.
Проста кнопка для встановлення з'єднання полегшує налаштування.
Вбудований світлодіодний ліхтар забезпечує аварійне освітлення, коли це потрібно.
Завдяки наявності важливих аксесуарів і радіусом дії до 10 км рація TALKABOUT T82 EXTREME підтримує зв'язок, коли ви знаходитесь на найскладніших трасах або на найвищих вершинах.
Використовуючи 16 каналів з кодами приватного користування, обраних користувачем (121 код підключення на один канал), можна забезпечити чіткий сигнал в радіусі до 10 км
Рації TALKABOUT T82 EXTREME також сумісні з іншими раціями TALKABOUT і будь-яким радіоприймачем, що працює на таких же частотах PMR446.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані