Монітор AOC I2490PXQU/BT - AT043842 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор AOC I2490PXQU/BT - AT043842 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор AOC I2490PXQU/BT

Монітор AOC I2490PXQU/BT - AT043842

Код товару: AT043842
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 23.8", Частота оновлення екрана 60 Гц, Тип матриці IPS, Вбудовані колонки 2 х 1 Вт, Тип монітора Для дому та офісу,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AOC
Діагональ дисплея 23.8
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 4 x USB 3.0, HDMI, DisplayPort, VGA
Колір Gray
Встроенные колонки 2 х 1 Вт
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворот монитора (Swivel), USB-концентратор
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 4мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.2745
Технологии улучшения изображения Low Blue Light, Flicker Free
Размеры с подставкой 540 x 502 x 200 мм
Опис

Придбати Монітор AOC I2490PXQU/BT Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Вибір монітора – найважливіша стадія для придбання ПК.
І це не дивно, оскільки враження навіть від найпотужнішої конфігурації комп'ютера буде зіпсовано, якщо не оцінити його переваги на яскравому та великому дисплеї.

Насолоджуйтесь яскравими та соковитими кольорами на великому моніторі AOC I2490PXQU.

Монітор AOC I2490PXQU має привабливий дизайн з тристороннім безрамковим корпусом і оснащується гнучкою, міцною підставкою з безліччю опцій регулювання ергономіки.
23,8-дюймова IPS-матриця монітора створює чітке, живе зображення з високою роздільною здатністю Full HD і кутом огляду до 178 °.
Колірне охоплення на рівні 90% NTSC і 100% по sRGB разом з високою точністюкольору і гарною однорідністю кольорів дозволяє задовольняти різні запити при редагуванні зображень і відео.
Вхідні порти HDMI, DisplayPort і VGA забезпечують можливість підключення різних зовнішніх пристроїв.
Для комфортної роботи користувачів, що проводять багато часу за монітором, передбачена захисна технологія Flicker-Free, що регулює яскравість дисплея за допомогою системи підсвічування з постійним струмом і зменшує рівень мерехтіння екрана, а також режим Low Blue Light, що знижує інтенсивність потенційно небезпечних коротких хвиль у синій частині спектру випромінювання.
Енергозберігаючий монітор AOC I2490PXQU також повністю відповідає вимогам сертифікатів захисту навколишнього середовища, наприклад, Energy Star, EPEAT і TCO.
Вбудований таймер вимикання відключить Ваш монітор після закінченнязаданого часу, а еко-режим підлаштує екран під різні види контенту (текст/Інтернет/ігри/кіно/спорт) для зниження енергоспоживання, в ньому передбачено безліч опцій для індивідуального налаштування ергономіки.
Виставити потрібний кут огляду можна шляхом регулювання монітора по висоті (в межах 130 мм), нахилу монітора в межах від - 5 ° до + 25 °, повороту вліво або вправо на кут до - 165 ° / +165 °, а також зміни його орієнтації - З альбомної на портретну (на 90 °).
Завдяки цим функціям користувачеві гарантовано можливість комфортної роботи в будь-якому положенні.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані