Мобільний телефон SONY G8142 (Xperia XZ Premium) Luminous Chrome - AT044013 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон SONY G8142 (Xperia XZ Premium) Luminous Chrome - AT044013 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон SONY G8142 (Xperia XZ Premium) Luminous Chrome

Мобільний телефон SONY G8142 (Xperia XZ Premium) Luminous Chrome - AT044013

Код товару: AT044013
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.46", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3230 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Роздільна здатність екрану 4К (2160 x 3840), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 5.46
Оперативная память 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 19 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Chrome
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 13 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS, Galileo
Частота процесора 2.45 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB 3.1 (Type-C), audio 3.5 мм
Особливості IP68 certified, Corning Gorilla Glass 5
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, барометр, G-sensor, color spectrum
Размеры (мм) 156 x 77 x 7.9 mm
Вага 195 г
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Емкость аккумулятора 3230 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон SONY G8142 (Xperia XZ Premium) Luminous Chrome Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вражаючи уяву
Xperia XZ Premium оснащений новітньою інноваційної камерою Motion Eye, яка здатна фіксувати рухи, недоступні людському оку. Разом з неймовірним 4K HDR дисплеєм це робить новий Xperia XZ Premium самим передовим смартфоном Sony на сьогоднішній день.

Ніщо не залишиться непоміченим
Приготуйтеся захоплюватися. За допомогою цього смартфона можна вести сверхзамедленную відеозйомку з частотою 960 кадрів/с і відтворювати запис у чотири рази повільніше, ніж на інших смартфонах. Предиктивне зйомка дозволяє на крок випереджати події, оскільки буферизація зображень починається ще до того, як ви натискаєте кнопку.

Високоякісна камера Sony
З допомогою Xperia XZ Premium ви зможете отримувати приголомшливі фотографії навіть при поганому освітленні, оскільки в цій моделі використовується технологія на основі нашої знаменитої камери Cyber-shot. У новій матриці Exmor RS для мобільних пристроїв використовуються пікселі більшого розміру, а завдяки суперсучасному об'єктиву G Lens зображення завжди будуть чіткими та контрастними.

Кращий відеоконтент з Amazon Prime Video тепер можна дивитися у форматі 4K HDR
Насолоджуйтеся обраним контентом з Amazon Prime Video в форматі 4K HDR на мобільному пристрої, коли і де вам зручно. Тепер ви також можете завантажувати і дивитися серіали виробництва Amazon з яскравими квітами і вражаючою чіткістю. Перегляд доступний вже на Xperia XZ Premium.

Досконалість у всьому
Плавні лінії, скляні поверхні... Xperia XZ Premium — елегантний і в той же час ергономічний смартфон, в якому поєднуються стиль і сучасні технології. Справжня гармонія форми і змісту!

овий стандарт звучання для смартфонів
Спочатку розроблений для наших кращих аудиопродуктов, формат Hi-Res Audio зберігає оригінальну чіткість звучання. Тому ви будете чути композиції саме так, як їх задумував автор.

Смартфон, який постійно вчиться
Xperia XZ Premium дізнається вас і пристосовується до ваших звичок. З часом він починає ще ефективніше економити заряд акумулятора і вчасно пропонувати потрібні вам функції.

Надійний захист
З Xperia XZ Premium вам не доведеться коливатися, виходити на вулицю в дощ чи ні. Завдяки водостійкості, пыленепроницаемости і наявності міцного скла Corning Gorilla Glass 5 цей смартфон практично нічого не боїться.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані